Националът на Ирак Ребин Сулака е поискал 10 хил. евро

...
Националът на Ирак Ребин Сулака е поискал 10 хил. евро
Коментари Харесай

Национал на Ирак иска 10 хиляди евро заплата от Левски

Националът на Ирак Ребин Сулака е изискал 10 хиляди евро месечно заплащане, с цел да подпише с Левски. Това са били изискванията, сложени от централния бранител пред шефовете на " сините ". От " Герена " обаче не са склонни да му предложат толкоз пари и се пробват да понижат сумата. На този стадий не е ясно дали двете страни ще реализиран някакъв компромис.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович харесва играта на Сулака и държи да го има в състава си през пролетта. Преговорите с него не престават. Ако 28-годишният защитник склони да понижи претенциите си, доста евентуално двете страни да си свидлив ръцете и той да заиграе на " Георги Аспарухов ".

От " Герена " се надяват да получат финален отговор от Сулака до сряда, с цел да знаят дали ще могат да разчитат на него за подготвителния лагер в хърватския курорт Умаг, където ще са и множеството контроли на отбора. Ако Ребин откаже, Левски ще се насочи към друга алтернатива за укрепване на защитата. Столичани имат няколко набелязани играчи за този пост. Вчера се завъртя и името на национала Кристиан Димитров. Бившият състезател на Ботев (Пловдив), който в този момент е в Хайдук (Сплит), обаче е много по-високоплатен от Сулака и мъчно ще се стигне до договорка с него.

Ребин сега е свободен сътрудник. Той не възобнови контракта си с Арда, макар желанието на треньора Николай Киров да го задържи. През есента 192-сантиметровият бранител игра в 12 турнирни мача с екипа на кърджалии.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е сложил подсилването на отбраната за главен приоритет за зимната селекция. Освен централен защитник, той желае и ляв и десен бек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР