Националът на Гвинея Франсоа Камано, който е оценяван на 4

...
Националът на Гвинея Франсоа Камано, който е оценяван на 4
Коментари Харесай

Крило от Локомотив пред трансфер в ЦСКА

Националът на Гвинея Франсоа Камано, който е оценен на 4 милиона евро, е пред автограф с ЦСКА, настояват медиите в родината му. За последно 27-годишният нападател е играл в московския “Локомотив ”, само че е предпочел да напусне през лятото, откакто изтече договорът му, с цел да си търси място в европейски тим, откакто руснаците още веднъж не бяха позволени до шампионатите. Той играе основно като ляво крило и централен нападател. В националния тим има 40 мача и 8 гола.
 Все още е настоящо и прекосяването на Данило Асприля от ЦСКА. Опитното крило вкара цели 17 гола в шампионата на Израел, само че желае да напусне. Според медиите в Тел Авив “Бейтар ” желае 200 000 евро.
Асприля в действителност ще бъде много съществено попълнение, тъй като в цялата си кариера непрестанно бележи.

ЦСКА е направил и оферта на “Интер ” да вземе чартърен национала Никола Колев. “24 часа ” писа за сходен интерес още през зимата, само че тогава нещата не се получиха.

“Интер ” сигурно ще търси място на Колев в тим, където може да играе повече, тъй като надали ще успее да пробие в първия състав на гранда от Милано и ЦСКА е съвършен избор. Другият вид за него е тим от долните дивизии в Италия. 

Колев към този момент има 8 мача в мъжкия тим на България, като минава за един от любимците на Младен Кърстаич.

Матиас Фаетон и Дюкенс Назон са получили повече отмора от Саша Илич поради присъединяване си в шампионата за “Златната купа ” на КОНКАКАФ.

Дюкенс Назон е и осъден за първите два мача от шампионата, като най-вероятно ще бъде продаден, тъй като към този момент в тима има двама нови централни нападатели.

Оферти има към скалата в халфовата линия на ЦСКА Амос Юга, който направи страховит сезон за “червените ”. Той даже действаше като централен бранител напролет поради многото контузени и осъдени.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР