Националът на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов отпадна в

...
Националът на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов отпадна в
Коментари Харесай

Българското участие на Sofia Open приключи безславно |

Националът на България за " Купа Дейвис " Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на двойки на на шампионата по тенис от сериите АТP 250 в София с награден фонд 389 270 евро.

Участващите с " уайлд кард " Кузманов и Виктор Троицки (Сърбия), който е първенец в София при дуетите със сънародника си Ненад Зимонич през 2017 година, изгубиха от водачите в схемата Юрген Мелцер (Австрия) и Едуар Роже-Васлен (Франция) с 2:6, 4:6 за малко повече от час на твърдите кортове в зала " Арена Армееец ".

Австриецът и французинът чакат на четвъртфиналите британците Джони О`Мара и Кен Скупски, които през вчерашния ден отстраниха българите Александър Донски и Васко Младенов с 6:3, 6:4.

Юрген Мелцер и Едуар Роже-Васлен се стремят към класиране на Финалния шампионат на АТP в Лондон през идната седмица, като имат 140 точки задатък в битката за последното свободно място против поставените под номер 2 в София британци Джейми Мъри и Нийл Скупски.

Класиране на финала в " Арена Армеец " или отпадане на Мъри и Скупски преди мача за трофея в София ще подсигурява на Мелцер и Роже-Васлен квота за конкуренцията на осемте най-хубави двойки за сезона в английската столица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР