Националът на България Валентин Антов смята, че трикольорите“ трябва да

...
Националът на България Валентин Антов смята, че трикольорите“ трябва да
Коментари Харесай

Валентин Антов: Трябва да продължим да изграждаме нашия стил на игра

Националът на България Валентин Антов счита, че „ трикольорите “ би трябвало да продължат да построяват своя жанр на игра. Бранителят съобщи, това по време на конференция преди утрешния другарски мач с Кипър в Ларнака от 20 часа. Двубоят ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport, като студийната стратегия започва в 19:30 часа.

„ Срещу Кипър би трябвало да излезем доста съществени и доста стегнати. Наясно сме, че не сме постигнали кой знае през последните два мача, които изиграхме. Оставихме добре усещане, само че би трябвало да продължим да построяваме нашия жанр на игра, да сме компактни, добре подредени, да сме доста амбициозни и да желаеме да се развиваме и да демонстрираме по-добра игра. Тези мачове, другарски или не, са значими за нас, тъй като желаеме да се подобряваме. Така, че би трябвало да сме съсредоточени и да покажем още по-добра игра от предходните срещи “, стартира Антов.

„ Независимо какво се споделя преди мач, те си вършат разбор за нас, ние си вършим разбор за тях. Надявам се да сме по-подготвения тим. Със сигурност ще се срещнем добре с техните мощни и слаби страни. Надявам се на следващия ден да покажем, че един добър футбол “, добави юношата на ЦСКА.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР