Националът на България по бокс Рами Киуан е уверен във

...
Националът на България по бокс Рами Киуан е уверен във
Коментари Харесай

Рами Киуан и Жоел Арате се целят в златния медал от Олимпийските игри в Париж

Националът на България по бокс Рами Киуан е убеден във опциите си да завоюва орден от Олимпиадата това лято.

Боксьорът донесе в категория до 71 кг.

" Пътят към квотата не беше елементарен, тъй като играх с титулуване боксьори от първия до последния мач. Смятам, че съм подготвен за Олимпиадата. Ще продължа да се модернизирам, тъй като постоянно има какво да подобря. Имам големи шансове за орден и за купа. Чест ще е за мен да реализира нещо на Олимпиадата. Планът е да си играя играта ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Неговият треньор Жоел Арате също има вяра, че българският тим е подготвен за триумфи на най-високо равнище.

" Квалификацията бе мощен шампионат. Участват състезатели на доста високи равнище. Резултатите на България не са инцидентни, тъй като работим от доста години по проекта на федерацията. Имаме положителни боксьори и в този момент се виждат резултатите им. Очакваме медали на Олимпиадата ", добави той.

Боксовият национал отличи работата на треньорите в националния тим.

" Успехите ни се дължат на работата в националния тим. В момента имаме доста мощен тим. Всеки е кадърен на да завоюва квота и орден от Олимпиада. Хората извън се опасяват от нас. Признават ни и ни почитат. За да се подобрим, би трябвало да си сверяваме часовниците със мощни лагери ", добави той.

Наставникът на националите даде обещание златен орден от идната Олимпиада.

" През май месец има втора последна подготовка, където ще желаеме още две квоти. Амбицирани сме и всички са готови. Съжалявам за Радослав Росенов. Той е подготвен за квота. Рами е подготвен да бъде водач. Работи със сърцето си. Обещавам на президента на Българската федерация по бокс Красимир Инински, че ще спечелим златен орден от Олимпиадата ", безапелационен е кубинецът.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР