Националът на България Антон Недялков заяви, че е убеден в

...
Националът на България Антон Недялков заяви, че е убеден в
Коментари Харесай

Недялков: Феновете на ЦСКА са уникални, но аз мисля за моето бъдеще

Националът на България Антон Недялков съобщи, че е уверен в купата на Лудогорец след равенството 0:0 с ЦСКА-София на стадион " Българска войска ". Той разяснява и реакцията на " алените " почитатели по негов адрес.

" Разбира се, че съм удовлетворен, щом Лудогорец е първи. Целта ни е постоянно да бием. Получи се прекрасен мач, в който хората пристигнаха на стадиона. Имаше доста хора по трибуните. Има още три мача до края на сезона, само че Лудогорец ще бъде първенецът. Нямам подозрение, че ще сме първенци - в случай че имах такива, нямаше да съм тук. Играха двата най-хубави тимове в България, които се борят за купата. Нормално е да е сложен мач. Първите минути бяхме малко стъписани, само че по-късно се съвзехме. Лудогорец, в случай че играе като колектив и както може, никой не може да ни се опре в България ", сподели бранителят.

Благодаря на почитателите на ЦСКА. Това е една неповторима и феноменална аудитория, която ме е подкрепяла до момента в който бях там. Те са в правото да приказват и скандират каквото желаят по мой адрес. Това е изцяло тяхно право. Аз обаче би трябвало да виждам за моето бъдеще. След време никой няма да ми каже едно отлично, че съм играл за нищо или единствено за популярност ", показа Антон Недялков. Първа лига 6 кръг, петък 3 май  Берое 1:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР