Националът Ивелин Попов игра цял мач за Рубин при нулевото

...
Националът Ивелин Попов игра цял мач за Рубин при нулевото
Коментари Харесай

Трето поредно равенство за Ивелин и Рубин

Националът Ивелин Попов игра цялостен мач за Рубин при нулевото тъждество с Уфа вкъщи. Българинът удари греда след почивката, а тимът от Казан пропусна да измести Арсенал (Тула) от седмото място. Уфа остана на шестата позиция, която ще брани в последния кръг, въпреки че тя не дава право на присъединяване в Лига Европа.

Първата рискова офанзива проведоха гостите в 5-ата минута, само че Силвестър Игбун и Дмитрий Стоцкий се разминаха с топката след положително центриране на Живоглядов. Малко по-късно Ивелин Попов опита мощен изстрел, само че топката мина над напречната греда, а след това Сардар Азмун стреля в навън с глава.

В 24-ата минута гредата избави Рубин. Ударът с глава на Веролюб Салатич не остави късмет на вратаря Сослан Джанаев, само че шансът бе на страната на домакините. До края на полувремето казанци преобладаваха, само че първо Алексей Никитин попречи на Азмун да се разпише, а в добавеното време прекрасен пробив на Попов докара единствено до корнер.

След час игра публиката на " Казан Арена " стана на крайници, с цел да приветства Гьокдениз Карадениз. Бившият турски национал, който към този момент 10 години носи екипа на Рубин, влезе като запаса в своя мач №300 за отбора. Преди него всичко футболисти на тима на Курбан Бердиев излязоха със специфични фланелки, с цел да почетат достижението на ветерана, който ще приключи кариерата си в края на сезона.

В 70-ата минута Карадениз подаде на Ивелин Попов, който технично обработи топката, само че уцели гредата. Рубин имаше и още няколко благоприятни условия да стигне до гол, само че в последна сметка равенството беше заслужено.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА РУБИН
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА УФА Премиер Лига 29 кръг, понеделник 7 май  Рубин 0:0краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР