Националът Георги Миланов изненадващо даде съвет на Футболист №1 на

...
Националът Георги Миланов изненадващо даде съвет на Футболист №1 на
Коментари Харесай

Национал посъветва футболист №1 да не играе в България

Националът Георги Миланов изненадващо даде съвет на Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов да не се връща в българското състезание. " Пожелавам на Кирил Десподов успех. Надявам се също той да се потвърди в " Щурм " (Грац) и в никакъв случай да не се връща да играе в България ", коментира Миланов пред " Нова телевизия " във връзка прехвърлянето на Десподов в австрийския клуб. 

Самият Миланов бе получил предложение да играе в " ЦСКА-София ", откакто напусна ЦСКА (Москва) през лятото на м.г., само че отхвърли и скоро по-късно подписа с унгарския " МОЛ Види ", който към този момент се споделя " Фехервар ". От " ЦСКА-София " са проучвали и опцията да вземат чартърен Десподов от " Каляри ", само че след преотстъпването му в " Щурм " той съобщи, че въобще не е обмислял вид да се върне в някогашния си клуб.

Миланов призна също, че е претърпял доста тежко изваждането си от националния тим при предходния селекционер Петър Хубчев. " Когато играеш постоянно в клубния си тим и се чувстваш добре, само че не получаваш повиквателни, е тежко. Не съм желал от никой пояснение. С предходния треньор не съм разговарял на тази тематика ", съобщи халфът.

Националите отпътуват в петък за Лондон, където на 7 септември излизат в евроквалификация против Англия на ст. " Уембли ". Преди заминаването играчите получиха съвет от един от някогашните селекционери - Христо Стоичков. " Дано не се уплашат на " Уембли ". Ние сме завършвали 0:0 с доста мощен тим на Англия.  Краси Балъков би трябвало да им внуши, че футболът е групов спорт, би трябвало да си оказват помощ... Надявам се, че този колектив може да се пробуди... Трябва да си повярват, че могат и да следват задачите си, тъй като, в случай че нямат цели, минават 90 минути и шапка на сопа ", сподели Стоичков пред " Канал 3 "

 

КОНТУЗИЯ

Един от дебютантите в британския народен тим - десният бек на " Манчестър Юн " Аарън Уан-Бисака (21 г.), отпадна от състава за мачовете с България и Косово поради контузия в гърба. Селекционерът Гарет Саутгейт няма да вика нов състезател на негово място и ще разчита на Трент Алекзандър-Арнолд ( " Ливърпул " ) или Киърън Трипиър ( " Атлетико ", М).

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР