Националът Филип Кръстев вкара единствения гол за Левски при успеха

...
Националът Филип Кръстев вкара единствения гол за Левски при успеха
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Напускането на Стоилов няма да се отрази добре на Левски

Националът Филип Кръстев вкара единствения гол за Левски при триумфа с 1:0 над Локомотив (София) в 25-ия кръг на Първа лига и разумно беше избран за състезател номер 1 в срещата.

Кръстев се разписа с удар от десетина метра, посрещайки отбита от вратаря на гостите Бубакар Гайе топка.

" Най-хубавото е, че спечелихме победа, въпреки и не изразителна. В края на мача потреперихме, изпуснахме самодейността и това е малко рисково. През второто полувреме не успяхме да поддържаме нужната динамичност, само че в последна сметка вкарахме един гол и с него спечелихме ", съобщи Филип Кръстев след края на срещата.

" Да, имаше турбулентна седмица в клуба, само че тя не е оказала въздействие. Подготвяхме се за тази среща доста професионално. Искахме да изправим грешките си от първия полусезон, да наваксаме с точките и да се класираме за присъединяване в Европа ".

Попитан дали вероятно овакантяване на Станимир Стоилов ще се отрази на тима, младият плеймейкър удостовери.

" Не знам какво е решил Стоилов, само че в случай че си тръгне, няма да се отрази добре. Неговата сила е доста значима за нас, а той е доста значим за Левски. Сега ни следва " постоянно дерби ". Има време до мача с ЦСКА и се надявам, че ще се възстановим и ще реализираме една победа в този алегоричен мач ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР