Натрупва се критична маса от неспазване на коалиционното споразумение. Това

...
Натрупва се критична маса от неспазване на коалиционното споразумение. Това
Коментари Харесай

ИТН остава във властта до края на юни, ако пуснем Македония в ЕС

Натрупва се сериозна маса от неспазване на съдружното съглашение. Това стана ясно от коментара на ръководителя на бюджетната комисия в Народно събрание Любомир Каримански пред Нова телевизия.

Има Такъв Народ си дава период до края на юни , в случай че властта се поддаде на натиска за Северна Македония. Дали ще останат в обединението Има Такъв Народ бързо щели да вземат решението. Каримански се надява на възстановяване на връзката в обединението.

Асен Василев е взел участие в съвещание на работната група за Каримански е обезпокоен от фашизоидния подтекст на закона. Проектът, съгласно него, давал " бухалка " в ръцете на финансовия министър . Има Такъв Народ желае отговори по плана на закона.
 Фашизъм, Берия и Гьобелс - всички партии в Народно събрание скочиха на българския
Фашизъм, Берия и Гьобелс - всички партии в Народно събрание скочиха на българския " Магнитски "

Политическа патология, само че в пленарна зала към момента има някакви останки на здрав разсъдък

Данък добавена стойност на парното би трябвало да се понижи на диференцирана основа, съгласно Каримански. Така ще се подкрепят най-нуждаещите се. В ограниченията на властта, по думите му, има доста леви хрумвания. Тези ограничения няма да доведат до оптимален резултат , изясни националният представител.

" Сега беше моментът да съвместим ограничения с промени, това не се случи, " посочи той. Любомир Каримански не изключи Димитър Радев да остане гуверньор на Българска народна банка.
 Без нова процедура за гуверньор на Българска народна банка, до момента в който не се усъвършенства връзката в обединението
Без нова процедура за гуверньор на Българска народна банка, до момента в който не се усъвършенства връзката в обединението

Сили от вътрешната страна и извън се опитвали да дестабилизират коалицията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР