Натрупала отчаяние и гняв след убийството на съпруга си, Ива

...
Натрупала отчаяние и гняв след убийството на съпруга си, Ива
Коментари Харесай

Ива търси да провокира война с Денис Топал в Братя“

Натрупала обезсърчение и яд след убийството на брачна половинка си, Ива е твърдо решена да отмъсти на виновника за гибелта му, който към този момент очевидно остава недостижим. Тъй като е наясно, че няма по какъв начин сама да ликвидира Топал, тя влиза в чудноват съюз с Радо Андреев, успявайки да го убеди, че той може да има единствено изгода от нея, основно поради връзките й в полицията.

Това, което тя скрито чака в подмяна, е да успее да предизвика спор сред Радо и Денис, и той да приключи съдбовно за най-омразния за нея човек. Андреев получава няколко доказателства, че Ива може да му прави добра работа, по тази причина взема решение да я тества със задача, която й поверява. С каква изненада ще се сблъска бременната жена и дали в действителност може да вкара в ход тайната си концепция?



За възмездие мисли и Денис, който не може да откри покой, откогато вижда Филип жив. Кандидатиралият се за кметските избори Карамитев явно върви по собствен личен проект, който го води право в политиката и би му отворил доста нови порти.

Денис предусеща какви са задачите на татко му в по-далечно бъдеще и не може да се помири, че той ще се измъкне незасегнат след всичко, което аргументи на синовете си. Това, което не чака, обаче, е нов ход от страна на Филип, който несъмнено вбесява двамата братя. Каква изненада ще сервира Карамитев този път?



В ГДБОП се получава информация, че Денис Топал е получил лиценз да започва бизнес и ще се занимава с преработване на остарели оръжия от бази на НАТО. Тази новина навежда следователите в забавна посока, само че те като че ли не престават да държат настрани младата си колежка Давидова, която се занимава с вътрешното следствие на съдбовната престрелката, лишила живота на Калин Йосифов.

Елена е решена да убеди Черкезов, че ще бъде доста потребно да си сътрудничат и да обменят значима информация, вместо да затрудняват взаимната си работа. Как ще реагира инспекторът и може ли с нещо да помогне по нейното следствие?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР