Натоварването на входовете на София към момента е слабо, очаква

...
Натоварването на входовете на София към момента е слабо, очаква
Коментари Харесай

Остават в сила всички ограничителни мерки за влизане в София

Натоварването на входовете на София все още е едва, чака се в следобедните часове да се ускори трафикът към столицата. Разрешено е влизането и излизането на територията на столицата от хората, които поставят труд, само че от 6 до 8 и от 20 до 22 ч.
Това заяви началникът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев в брифинг за настоящата обстановка по контролно-пропускателнтие пунктове на входа на столицата.

Той предизвести жителите да бъдат извънредно правилни, защото при показване на декларация с погрешни данни, се носи наказателна отговорност. Комисар Хаджиев посочи, че всички ограничаващи ограничения за влизане в София остават в действие.

Пропускат се коли със специфичен режим на придвижване, както и такива, пренасящи хора с потребност от здравна помощ, само че единствено при показване на нужните документи към кое болнично заведение се транспортират, както и телефон за контакт на персонален доктор.

Редът за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт остава същият като в заповедта, влезнала в действие от 00 ч на 17 април.

Вече има тествани заявления на преминаващи през КПП-та на София, като за 90 от тях е открито, че са с подадена погрешна информация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР