Натоварваме обикновените хора, натоварваме бизнеса. Това заяви Рамадан Аталай по

...
Натоварваме обикновените хора, натоварваме бизнеса. Това заяви Рамадан Аталай по
Коментари Харесай

Симеонов се пребори за естетиката на капанчетата по морето

Натоварваме елементарните хора, натоварваме бизнеса. Това съобщи Рамадан Аталай по време на дебатите по закона за устройство на територията. Текстовете касаят бараките по плажовете.

Няма забранителен режим, господин Аталай, репликира Валери Симеонов, който е основател на измененията. Той настоя да се даде законова наредба. Част от преместваемите обекти, съгласно него, не отговаряли на условията.

Да не чакаме да стане белята и тогава спешно да променяме закона, настоя водачът на НФСБ. Симеонов и хората му оферират разрешенията за слагане на преместваеми обекти в даден парцел, включително и частен, да се издават от основния проектант на дадена община след искане, предявено от притежателя на парцела.

Главният проектант ще утвърждава типа на павилионите, сергиите и други обекти. Общинските препоръки ще издават съответната разпоредба. Законът регламентира площта и височината на сергията. По-строг режим се вкарва за капанчетата в парковете и градинките. Изключение ще се прави за обектите, част от публични събития.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР