Натоварената година на Paddy McGuinness стана още по-натоварена, тъй като

...
Натоварената година на Paddy McGuinness стана още по-натоварена, тъй като
Коментари Харесай

Paddy McGuinness предлага ново предаване за пътешествия, докато скалистата телевизионна кариера се радва на възраждане

Натоварената година на Paddy McGuinness стана още по-натоварена, защото той беше разгласен за водещ на ново предаване за пътувания.

50-те -годишният комедиант е в светлината на прожекторите от началото на века, когато се трансформира в открояваща се звезда на комедийното шоу Phoenix Nights. Оттогава той продължи да води телевизионни излъчвания, продължава да играе и също по този начин е одобрен стендъп комедиант.

През последните месеци той имаше шанс, защото поредност от негови шоута бяха анулирани с Top Gear, A Question of Sport и I Can See Your Voice на BBC бяха прекъснати. Но в този момент наподобява, че ориста му се трансформира, защото той си обезпечи ново телевизионно шоу - и някои други излъчвания бяха възобновени.

Камерите ще проследят комика и телевизионния водещ, до момента в който пътува из Европа за нов пътешественически сериал, а шоуто ще бъде показано по BBC One и посредством iPlayer по-късно тази година. Феновете също ще бъдат разчувствани да научат, че игровото шоу Tempting Fortune на Paddy по Chan...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР