НАТО смята, че бомбардировките в Югославия без санкцията на Съвета

...
НАТО смята, че бомбардировките в Югославия без санкцията на Съвета
Коментари Харесай

НАТО обяви бомбардировките в Югославия за необходими и легитимни

НАТО счита, че бомбардировките в Югославия без глобата на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации са били нужни и законни, защото те бяха подхванати за прекъсване на филантропичната злополука, предава ТАСС, представена от Фокус. Руската организация се базира на пресслужбата на алианса.

" НАТО стартира интервенция " Съюзнa силa " през март 1999 година, с цел да спре филантропичната злополука, която се разгръщаше в Косово по това време. Това решение бе взето след повече от година битка в Косово и няколко несполучливи опита на Организация на обединените нации и контактната група. (на интернационалната контактна група за някогашна Югославия - ТАСС), на която Русия беше член, да се откри спокойно дипломатическо решение на тази рецесия. Използването на силата на НАТО е било належащо и законно ", сподели Алиансът.

" Целта на интервенцията бе да се постави завършек на всички военни дейности и репресии против цивилното население на Косово, както и да се подсигурява завръщането на бежанците и достъпа на филантропичните организации. Операцията " Съюзническа мощ " реализира това, което се целеше, " споделиха от централата на НАТО. „ Тази акция сподели способността на страните от НАТО да работят и да останат обединени по време на рецесията. Досега нашето единение остава най-голямата ни мощ. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР