НАТО обмисля среща на върха през март в Брюксел, за

...
НАТО обмисля среща на върха през март в Брюксел, за
Коментари Харесай

НАТО организира ранна среща на върха с Байдън, ако спечели изборите

НАТО обмисля среща на върха през март в Брюксел , с цел да приветства новия американски президент, в случай че демократът Джо Байдън завоюва изборите, оповестиха дипломати и публични представители, представени от " Ройтерс ".
 Германия и сътрудници от НАТО скрито се готвели за нуклеарна война
Германия и сътрудници от НАТО скрито се готвели за нуклеарна война

Страни от НАТО признават, че опасността от нуклеарна война в този момент е по-висока от всеки път

Миналата година воденият от Съединени американски щати Алианс се контракти да организира среща през 2021 година Среща напролет би се трансформирала във опция незабавно да се подобрят трансатлантическите връзки, в случай че Байдън завоюва президентските избори на 3 ноември.

По време на ръководството си Тръмп разгласи, че западният съюз е " стар " и някои съдружници не извършват отговорностите си. През юли 2018 година той заплаши да извади Съединени американски щати от НАТО. По-рано тази година разгласи, че има намерение да понижи американския контингент в Германия, откакто упрекна Берлин, че не работи за осъществяване на поставената от Алианса цел за увеличение на бюджета за защита. Отделно американският водач упреква Германия, че се възползва от Съединени американски щати в търговията.

В Европа имат вяра, че Байдън, който води на социологическите изследвания в Съединени американски щати, може да донесе смяна в американската политика.
 Съединени американски щати дават защитата ни за образец в НАТО
Съединени американски щати дават защитата ни за образец в НАТО

Каракачанов чака Пътната карта за съдействие да подкрепи развиването на армията ни

" Повечето съдружници желаят победа на Байдън идващия месец, само че те ще работят и с избрана отново администрация на Тръмп ", сподели посланик в централата на НАТО в Брюксел.

Друг посланик означи, че среща на върха през март " би предоставила на Байдън платформа още веднъж да сплоти Европа и Северна Америка и също ще даде опция на НАТО да остави ерата на Тръмп зад тила си ".

Двама публични представители направиха сходни мнения. Те и двамата дипломати също обявиха, че в случай че Тръмп бъде избран отново, НАТО ще провежда среща на върха при започване на лятото , само че Брюксел няма да упорства за незабавна среща, тъй като Тръмп към този момент е участвал на срещи на Алианса и позицията му най-вероятно ще стане още по-твърда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР