НАТО няма никакво намерение да отстъпва пред Русия, а напротив

...
НАТО няма никакво намерение да отстъпва пред Русия, а напротив
Коментари Харесай

Столтенберг: Искаме диалог с Русия, но няма да отстъпваме

НАТО няма никакво желание да отстъпва пред Русия, а в противен случай ще резервира мощното си, само че заслужено отношение по отношение на Москва, по въпроса за участието на някогашните руски републики.

Това сподели генералният секретар на Северноатлантическия пакт Йенс Столтенберг по време на речта си във Фондация " Херитидж " във Вашингтон.

" За нас не е несъгласие да бъдем мощни в връзките си по отношение на Русия, само че в това време да желаеме и разговор ", акцентира Столтенберг и разясни: Не желаеме борба, само че виновност за неприятните връзки сред НАТО и Русия носи Москва и нейната подготвеност да употребява мощ по отношение на съседите си.

" Виждаме една Русия, която възвръща остарялата си мощност, която влага в разнообразни разследващи служби... Точно този метод накара страните-членки на НАТО, за първи път след края на Студената война, да усилят разноските си за защита ", съобщи още генералният секретар на Северноатлантическия пакт Йенс Столтенберг.

" Гласът на Амирака " напомня, че напрежението сред Русия и Западните страни стартира да се усилва след съветската интервенция в Грузия преди 10 години и доближи пика си през 2014 година, когато Русия анексира украинският полуостров Крим.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР