НАТО никога няма да направи компромис с политиката си на

...
НАТО никога няма да направи компромис с политиката си на
Коментари Харесай

Столтенберг: НАТО няма да отстъпи от политиката на отворени врати за членство

НАТО в никакъв случай няма да направи компромис с политиката си на отворени порти за участие, съобщи ръководителят на организацията Йенс Столтенберг по време на взаимна конференция с министъра на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба преди съвещанието на Комисията НАТО-Украйна в Брюксел.

Столтенберг добави, че блокът ще помогне на Украйна да се придвижи към участие в алианса. Той също по този начин съобщи, че договарянията за сигурност с Русия тази седмица може да не разрешат всички въпроси едновременно, само че въпреки всичко могат да обезпечат път за отбягване на спор.
Столтенберг: Съществува риск от действителен спор в Украйна
Продължава да съществува действителен риск от ново съветско навлизане в Украйна, съобщи през днешния ден генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по вре...
Прочети повече
" Възможно е да се сключат покупко-продажби с Русия... Това, на което се надяваме, е да се споразумеем за пътя напред, да се споразумеем за поредност от срещи, да се споразумеем за развой ", сподели Столтенберг, представен от Ройтерс.

Ръководителят на НАТО още веднъж предизвести Русия за " тежка цена ", в случай че нападне Украйна.

По-рано заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков съобщи, че идните диалози сред Русия и Съединени американски щати за стратегическата непоклатимост би трябвало да бъдат отдадени на невъзможността Украйна да се причисли към НАТО.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР