НАТО не вижда изтегляне на руските сили от Украйна и

...
НАТО не вижда изтегляне на руските сили от Украйна и
Коментари Харесай

НАТО не вижда отстъпление и чака нова руска офанзива

НАТО не вижда евакуиране на съветските сили от Украйна и чака спомагателни офанзивни дейности, съобщи ръководителят на Алианса Йенс Столтенберг.

" Според нашето разузнаване съветските елементи не се изтеглят, а се препозиционират. Русия се пробва да се прегрупира, да презареди и да укрепи офанзивата си в региона на Донбас в Източна Украйна “, съобщи Столтенберг на конференция в четвъртък.

" В същото време Русия продължава да оказва напън върху Киев и други градове. Така че можем да чакаме спомагателни настъпателни дейности, които ще донесат още повече премеждия.

Кремъл съжалява, че стилът на неговата работа е неясен за Вашингтон, което води до прибързани решения. „ За наше страдание, става известно, че нито Държавният департамент, нито Пентагонът разполагат с действителна информация какво се случва в Кремъл. Те просто не схващат какво се случва в Кремъл, не схващат президента Путин, те не схващат механизма на взимане на решения и не схващат стила на нашата работа ", съобщи президентският представител Дитрий Песков в отговор на въпрос на ТАСС. „ Това не е просто тъпо, само че провокира безпокойствие, тъй като такова цялостно неразбирателство просто води до неправилни решения, недомислени решения, които имат доста неприятни последствия “, сподели представителят на Кремъл.

Така Песков разяснява изказването на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и шефа по връзките на Белия дом Кейт Бедингфийлд. Блинкен твърдеше, че измежду съветниците на Путин няма хора, които да му кажат истината. Според Бедингфийлд командването на съветските въоръжени сили заблуждава президента, заради което се твърди, че е зародило напрежение сред Путин и военните. /БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР