НАТО и Украйна застрашават мирната Москва, руснаците живеещи в Украйна

...
НАТО и Украйна застрашават мирната Москва, руснаците живеещи в Украйна
Коментари Харесай

Български медии с кремълска пропаганда: Русия трябва да влезе в Украйна, за да я освободи от „бандеровците“

НАТО и Украйна заплашват " мирната " Москва, руснаците живеещи в Украйна би трябвало да се отбраняват от врага, и по тази причина е напълно целесъобразно Русия да влезе в Киев и още веднъж да извърши следващото " избавление " от " фашистите ", " бандеровците ", " натовските прислужници ".

Това са част от „ бисерите “, на които " българските " медии още веднъж и още веднъж дават необятна естрада на глашатаите на Кремъл от петата им колона в " задунайската " губерния. Те се базират на отговорите, които Русия дава още през 2014-та година, само че са настоящи и в този момент.

Няма никакво подозрение, че това са следващите неистини и операции, тъй като отговорите на Кремъл са същите опорки, които папагалски се повтарят от локалната им българска агентура, намираща толкоз благ банкет в националните ни медии, написа българският евродепутат Андрей Ковачев.

За да отклони вниманието от своите дейности, Русия насочва голословни обвинявания към НАТО и Украйна, с които изкривява обстоятелствата и премълчава поредните старания на Алианса и европейската дипломация да развива мирни връзки и построи едно ползотворно партньорство с Русия.

Освен това Москва напълно безпричинно нападна легитимността на украинската власт и суверенитета на Украйна, и употребява шантажа и военна мощ, с цел да завладее част от териториите на една самостоятелна страна.

 russia_1_.jpg

Събитията в Донбас идеално се вписват в тактичност на Москва да основава такова усещане за рецесията, като сочи виновниците за нея Украйна и Запада, с цел да има съображение за военна интервенция в отбрана на проруски настроеното население. Оказа се, че известията на водачите там за изтегляне на рускоезичното население в района са записани два дни преди излъчването им. Пристигнали в Южна Русия споделиха за " Новая газета ", че не са чували при тях да са падали снаряди или да има детонации, само че по улиците минавали коли с високоговорители да приканват популацията да бяга към Русия, както и звънели от предприятията и компаниите на хората да побързат с подготовката.

Освен тези неоспорими обстоятелства и условия, родните ни медии, които пригласят на Кремъл, изцяло пренебрегват писмото на шефовете на парламентарните комисии по външни работи и защита на страните от Г-7 и Европейския парламент, с следващ апел за мир.

" Няма по какъв начин да повярваме, че Москва се чувствала несигурна, че някой желал да я нападне, а още по-смешно е изказванието, че Киев желал да нападне Москва. Трябва да помним, че всеки сходен режим си търси агитационен мотив за начало на експанзия. А образците за съветската войнствена политика са задоволително красноречиви кой е най-големия агресор и окупатор в днешните времена.

Помним:

Финландия 1939
Глайвиц 1939
Грузия 2018
Украйна 2014
Украйна 2022...?

Помним и Будапещенския меморандум от 1994 година, под който Руската федерация се подписва, че ще е поръчител за териториалната целокупност и суверенитет на Украйна, а Украйна извънредно наивно, в подмяна, предава нуклеарните оръжия на Москва.

Помним и подписа на Руската Федерация под основополагащия акт НАТО-Русия през 1997 година, където Русия сама приема разширението на НАТО със страните от Източна Европа!

Помним и Ото декор Бисмарк: " ДОГОВОРИТЕ С РУСИЯ НЕ СТРУВАТ ДОРИ ХАРТИЯТА, ВЪРХУ КОЯТО СА НАПИСАНИ “, показва Андрей Ковачев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР