НАТО, гледайки какво прави руската армия в Украйна, се смее

...
НАТО, гледайки какво прави руската армия в Украйна, се смее
Коментари Харесай

ГУРМО: НАТО се смее на "военните способности" на Русия

НАТО, гледайки какво прави съветската войска в Украйна, се смее на военните й качества. Режимът на Путин не може да направи нищо в Украйна. Това съобщи Андрий Юсов, представител на Главното ръководство по разузнаването на Министерството на защитата на Украйна (ГУРМО), представен от организация УНИАН.
 
Войната в Украйна с Руската федерация продължава, само че Русия към този момент е изгубила главния си кадрови запас на наша територия, сподели Юсов в ефира на FreeДом.
 
" Бившата по този начин наречена " втора войска в света " не съумя да организира така наречен " специфична военна интервенция " в планувания от нея период. Нито една от поставените задания не беше реализирана. И през днешния ден виждаме големи загуби на съветската войска, основният кадрови запас на рашистите през днешния ден в Украйна е погубен ", сподели той.
 
Представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата добави, че потреблението от страна на съветската войска на остаряла военна техника от 50-те и 60-те години приказва единствено за себе си. " А в случай че приказваме хипотетично за спора с НАТО - през днешния ден НАТО просто се смее на съветската войска. Режимът на Путин в Украйна не може да направи нищо... ", акцентира Юсов.
 
По данни на Киев от началото на пълномащабната война на украинска земя са били премахнати близо 255 хиляди съветски нашественици.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР