Натискът върху германския селекционер Йоахим Льов не стихва, след като

...
Натискът върху германския селекционер Йоахим Льов не стихва, след като
Коментари Харесай

Филип Лаам за Льов: Още преди две години му казах нещо, но...

Натискът върху немския селекционер Йоахим Льов не стихва, откакто тимът продължава да бъде неоснователен. Кошмарната загуба с 0:6 от Испания преди седмица единствено ускори рецензиите по отношение на треньора, а в този момент такива насочи и капитанът на шампионския отбор от Мондиал 2014 Филип Лаам. Бившият състезател на подсети, че още преди повече от две години е отправил съвет към Льов, който, както наподобява, не се е вслушал в него. Изглежда, че наставникът има проблем с връзката с футболистите.

“След Световното състезание в Русия споделих, че Йоги би трябвало да промени метода, по който приказва с това потомство в националния тим - изясни Лаам пред Sport Bild. - Той би трябвало да се приспособява към тези момчета, с цел да може да ги накара да демонстрират най-хубавото от себе си. Това зависи от треньора. С точните думи Льов би могъл да стимулира футболистите и да им вдъхва убеденост. Израстването на един тим стартира с това да обясниш на състезателите защо са на терена”.

“Преоткриването на този Бундестим би трябвало да стартира в този момент. И това би трябвало да стане скоро, тъй като се нуждаем от бърз скок напред. Шампионският отбор от 2014 година се развиваше в продължение на над десетилетие и се учеше от своите загуби. Сегашният също би трябвало да научи уроците си. И се нуждае от селекционер, който да изясни на тези футболисти какво значи да играеш за “маншафта”, продължи някогашният капитан на Байерн.

По думите на Лаам сега немският народен тим е построил чудесно атакуващо трио в лицето на, и. Той дори го съпостави с това на -, и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР