Натискът не е добър начин за водене на разговор. Надявам

...
Натискът не е добър начин за водене на разговор. Надявам
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Искаме ИТН да поеме ясни ангажименти в писмен вариант

Натискът не е добър метод за водене на диалог. Надявам се, че е въпрос на неумелост и причините са по-скоро в областта на грешките в сравнение с зла предумисъл. Това сподели Арман Бабикян от ИБГНИ във връзка идните договаряния в Има Такъв Народ и напрежението сред парламентарните сили.

„ Аз върша избори от 1994 година. Ако би трябвало, ще ида още един път. Въпросът е какво се трансформира. Аз ще ви кажа какъв може да бъде резултата. Има партии, които са били във властта, и те са се облагодетелствали по легален метод – посредством дотациите. Има партии и като нас, които имат единствено джобни пари. Изборите изтощават. Да забележим кой желае това изтощение “, добави той, по Нова телевизя.
 ИТН показва проектокабинета си на трите партии " ИТН " показва проектокабинета си на трите партии
„ ИТН “ ще организира основни диалози в Народното събрание с три политически сили, на които ще показа конструкция...

Бабикян разяснява опцията за поддръжка от страна на ИБГНИ за евентуален кабинет на Има Такъв Народ: „ Ние не сме взели решение дали да подкрепим. Ако вътре забележим хора които не биха ни харесали. Другото, което ще ни демотивира, е в случай че забележим прекрачване на алените линии – ГЕРБ и Движение за права и свободи – или в случай че не забележим съвпадане по целите “.

Той сподели още, че към този момент има предпочитание от страна на ИБГНИ за съдружно съглашение: „ Когато има една крачка напред, две обратно, към този момент ти се желае да имаш писмен ангажимент “. Депутатът беше безапелационен, че не познава Пламен Николов.

„ Ще разчитаме на това дали тези хора са честни “, сподели още. Пиарът съобщи, че няма заплаха да останат в съпротива, а назова „ самообслужване “ държанието на Има Такъв Народ.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР