Натиск за бързо завръщане към свободното движение на гражданите в

...
Натиск за бързо завръщане към свободното движение на гражданите в
Коментари Харесай

Гърция с план за лятото: Свободно движение в ЕС, без карантина за завръщащите се туристи

Натиск за бързо завръщане към свободното придвижване на жителите в Европа упражнява Гърция с нонпейпър, изпратен до Европейската комисия, оповестява порталът Политико, представен от гръцката телевизия Скай.

Въпреки това Атина не поддържа цялостно отваряне на границите за всички.

Възстановяването на свободното придвижване в Европа е в дневния ред на Еврокомисията в сряда, като се чака един " еволюционен развой ". Възстановяването на свободата на напредване е една от петте стъпки, които предлага Комисията, с цел да даде на хората някаква вяра за летните месеци.

" Целта ни е да поставим старания, с цел да бъдат още веднъж позволени пътуванията сред страните от Европейски Съюз до 15 юни там, където е допустимо ", се споделя в гръцкия документ, импортиран в Европейската комисия в понеделник, който е получен от Политико.

Атина желае " заслужено отнасяне " на всички евентуални пасажери, с цел да бъде предотвратено " всякакво субективно отношение във връзка с поданството " в протоколите за пътешестване. " Не можем да позволим раздробяването на единния пазар в тази ситуация с туристическите услуги ", се споделя в документа, в който се желае да бъде разрешено на хората да пътуват, а по-късно да се завръщат бързо и елементарно вкъщи си: Не би трябвало да има " карантина или други непропорционални или забранителни условия при завръщането ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР