National Geographic се качиха на гребена на вълната на сериалите

...
National Geographic се качиха на гребена на вълната на сериалите
Коментари Харесай

Кого ще изиграе Антонио Бандерас в новия сезон на „Геният”?

National Geographic се качиха на гребена на вълната на сериалите с първия сезон на „ Геният ”, разказващ за живота на Алберт Айнщайн, където взе участие извънземният Джефри Ръш. Сезонът беше толкоз мощен, че предстоящо получи 10 номинации за „ Еми ” в основни категории и се чака да победи в най-малко една от тях. 

Но от NatGeo въобще не стопират дотук! Вторият сезон по никакъв метод не смъква летвата, тъй като ще опише за личността галактика Пабло Пикасо .

Залогът е доста огромен, а изборът кой да изиграе ролята на, е с значимо значение за трайното позициониране на мрежата измежду водачите в производството на качествени сериали сега.

Рон Хауърд твърди, че са се спрели доста елементарно на Антонио Бандерас  заради неговата непринуденост и спонтанност, които са търсели за ролята на непознаващия граници. Общото сред двамата е и това, че са родени на едно и също място – Малага, Испания. Освен това и двамата са ужасно харизматични мъже.  Поверяването на ролята на в ръцете на Бандерас е и фантазия за артиста, който ще има късмет да възроди кариерата си сходно на доста огромни холивудски звезди, които сега виждаме да претърпяват персонален подем в малкия екран.

„ Вълнувам се, че ще работя с National Geographic, Брайън, Рон, Кен и останалите от екипа на „ Геният “ и че ще разкажем дружно достоверната история на един от най-иновативните художници в света. “, споделя Бандерас.

За новия сезон още веднъж отпред е Кен Билър , зад който като изпълнителни продуценти стоят Брайън Грейзър, Рон Хауърд, Франки Калфо и Джиджи Прицкер. 

Заявката е направена, Бандерас има всички предпоставки да изиграе ролята на живота си, в този момент остава и да го направи. Дано!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР