НАТФИЗ с юбилеен концерт. Тайните на Аполония Понтийска. Нова книга

...
НАТФИЗ с юбилеен концерт. Тайните на Аполония Понтийска. Нова книга
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

НАТФИЗ с юбилеен концерт. Тайните на Аполония Понтийска. Нова книга разкрива непознати страни от живота и ръководството на княз Александър Батенберг. Сара Брайтман включи и София в мегатурнето си за 2019-та.

Есента на 1948-ма. Първите преподаватели на театралното учебно заведение театралничат за фотография. Сред тях са Олга Кирчева, Кръстю Мирски, Стефан Сърчаджиев, Любомир Тенев. 70 години по-късно театралната магия продължава да се предава на любопитните към нея. Тази вечер НАТФИЗ отбелязва юбилея с огромен концерт в Народния спектакъл.
Аполония Понтийска разкрива тайните си в гостуващата галерия в Регионалния исторически музея - София. Ще забележим историята на града, през археологическите изследвания, почнали преди повече от век. Началото дава френският посланик барон Дегран през1904-та, -а в най-новите разкопки също се включва и френски екип. Сред находките са ритуално огънат меч, златни украшения, мидичка с руж за гримиране, биберони и кукли.
Нова книга разкрива непознати страни от живота и ръководството на княз Александър Батенберг. Написана от Адолф Кох – дворцов свещеник и непосредствен другар на монарха, книгата се концентрира върху личността му и задачата да сложи началото на съвременна България.
Сара Брайтман включи и София в мегатурнето си за 2019-та.Единствената певица, която по едно и също време е на върха на Billboard класациите за класическа и за денс музика. Всеки нов албум показва със международно турне. Ето че пристигна ред и на " Химн ", който излезе през ноември. Мистичното звучене е очебийно с едноименната ария – написана отанглийската прогресив рок тайфа Barclay James Harvest. Влючена е и нова интерпретация на паметният й дует с Андреа Бочели, “Time To Say Goodbye ”, с нов текст, който самата тя е написала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР