Натан Ларсон, който е самопризнал се педофил се е кандидатирал

...
Натан Ларсон, който е самопризнал се педофил се е кандидатирал
Коментари Харесай

Накъде отива този свят? Педофил се кандидатира за конгресмен и иска жените...

Натан Ларсон, който е самопризнал се педофил се е кандидатирал са конгресмен в американския щат Вирджиния на изборите през ноември за законодателния орган на Съединени американски щати. Той поддържа легализацията на педофилията, а в предишното е бил затворен за 16 месеца поради това, че е заплашвал със гибел президента на Съединени американски щати, написа USA Today, представен от " Фокус ". 37-годишният счетоводител от град Шарлотсвил в щата Вирджиния се кандидатира като самостоятелен. Той разказва своите политически възгледи като „ квазиреакционен либертарианец “.
Предизборната му платформа включва цялостна заверка на опиатите, цялостно унищожаване на рестриктивните мерки за владение на огнестрелно оръжие и „ слагане на завършек на войните на Съединени американски щати в чужбина, произлизащи от съюза ни с Израел “. Сред предизборните му обещания са елиминирането на законите за детския труд, легализирането на браковете с деца, на кръвосмешението и на детската порнография.
През 2008 година Ларсон изпраща писмо, с което заплашва да убие тогавашния президент Джордж У. Буш, за което лежи 16 месеца в пандиза. Той може да се кандидатира, откакто губернаторът на щата Тери Макофи даде право на избиране на някогашните пандизчии. По време на изявление Ларсон призна, че надали ще бъде определен, само че все пак има късмет поради зараждащата се опозиция против политическата уместност. „ Мнозина са изтощени от нея. Хората избират да има новобранец, който да няма какво да губи и който е подготвен да каже на глас, което хората единствено мислят “. Същевременно той счита, че бялата раса е по-добра от останалите „ поради нашата културна досетливост, подготвеност да влагаме в бъдещето “.
Допълнително той счита, че феминизмът е отговорен за зачестилите учебни стрелби в Съединени американски щати. Допълнително кандидат-конгресменът счита, че Конгресът би трябвало да анулира закона за насилието против дамите, а те да бъдат третирани като „ полови робини и заводи за бебета “. „ Трябва да преминем към система, която класифицира дамите като благосъстоятелност – първо на бащите им, а по-късно на съпрузите им “, уверен е той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР