Наталия Кобилкина е родена на 23 ноември 1983 г. в

...
Наталия Кобилкина е родена на 23 ноември 1983 г. в
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина: Гърците са най-страстните любовници

Наталия Кобилкина е родена на 23 ноември 1983 година в Ростов, в семейство на потомствени лекари. От дребна се увлича по логиката на психиката и стартира да посещава едни от първите тренинги и семинари по логика на психиката и личностно развиване в Русия. На 18 години прави първия си непрофесионален семинар в Руско-американски план по връзка сред студенти. Завършва бизнес логика на психиката и клинична логика на психиката в съветския Научноизследователски институт по фамилна психотерапия и здравна логика на психиката. На 20 прави първия си бизнес тренинг на тематика „ Стратегически и действен мениджмънт “.

Запознава се със брачна половинка си Делчо Добрев в Москва през 2007 година Двамата се женят и по-късно същата година идват да живеят в България. Тук Наталия основава „ Учебен център по сексология и щастливи връзки “, а по-късно „ Академия Щастлива жена “, където организира семинари за дами на тематики като обич, убеденост и щастливи връзки с колегата.

През 2013 година издава първата си книга „ 69 съвета за секс “, която се трансформира в бестселър. През същата година излиза и „ 69 съвета за щастливи връзки “. Книгата й „ Пътят на щастливата жена “ е преведена и на британски език през 2014 година Година по-късно написа „ Психология на изобилието “, а през 2016 година излиза „ Аз предпочитам любовта “. През 2017-а излиза книгата й „33 дни до мечтата“.

Развежда се със брачна половинка си през 2015 година и се омъжва за гръцкия предприемач Такис Дретакис през 2017 година


– Наталия, правиш семинари, на които учиш дамите да бъдат щастливи. Ти самата чувстваш ли се щастлива?
– О, да! Аз доста обичам живота си и поисквам подобен на всеки. Но този живот аз сама съм си го построила и това в действителност е доста значимо – самичък да се бориш за своето благополучие, а не да очакваш от различен да направи това за теб. Аз доста добре знаех какво желая, за какъв живот бленувам и го реализирах. Мен ме вършат щастлива освен работата, само че и брачният партньор ми, и хората към мен. Ако имах единствено прелестен брачен партньор, само че не съм осъществена в кариерата си, нямаше да съм изцяло удовлетворена от живота – и противоположното.

– Какво най-често търсят дамите, които идват на твоите семинари?
– Обикновено казусът е, че нямат мъж или в случай че пък са обвързани, се оплакват от влошени връзки с него. Друго нещо, което ги тормози, са половите проблеми или безпаричието. Често оказвам помощ на дамите да открият своята задача, да схванат защо са тук и да намерят работата на своите фантазии. Имам две висши образования – клинична логика на психиката и бизнеспсихология и оказвам помощ хем да се осъществят в професионалната сфера, хем в половите и фамилни връзки.

– Една от аргументите за твоето благополучие сподели, че е брачният партньор ти. С какво Такис съумя да те завоюва?
– Най-вече с възприятието си за комизъм. Умее да ме разсмива. Има разнообразни мъже, само че в случай че душата ти не се смее, в случай че не ти е радостно с индивида до теб, в случай че ти не можеш да бъдеш себе си, няма по какъв начин да си щастлива. Освен това не пия, не пуша, храня се здравословно и за мен е значимо мъжът ми също да бъде подобен. Разбира се, и аз одобрявам млади, здрави, красиви мъже. И не на последно място държа да е осъществен в специалността си. Не да бъде супер богат, само че да е осъществен. И моят мъж е точно подобен. Той е доста импровизиран, вулканичен, припрян. Аз като жена постоянно демонстрирам нелепост, още се изучавам на примирение, на взаимни отстъпки. Налага ми се постоянно да му се оправдавам и да правя отстъпка, тъй като моето его е огромно и виждам, че в случай че имаме проблеми, съвсем постоянно аз съм отговорна за тях, а не той. Защото аз като жена не постоянно съумявам да проявя мъдрост и еластичност, само че не преставам да се изучавам.

– Казваш, че не държиш да е богат, само че до каква степен парите са значими за триумфа на една връзка?
– Зависи от целите на двамата. Аз персонално от дълги години съм финансово самостоятелна и за мен неговите пари не са решителен фактор. Ако обаче дамата не е осъществена в кариерата, не изкарва задоволително и се постанова да бъде подвластна от своя брачен партньор, няма самостоятелност и независимост, тогава ще й се постанова да прави доста взаимни отстъпки, постоянно да се преценява с него. Затова аз постоянно поучавам дамите да си намерят нещо, което знаят, че умеят да вършат добре, с цел да могат да реализират някаква самостоятелност и да имат почитание от мъжа си, а не да бъдат негова сянка. В Русия неотдавна вършиха сходно проучване за олигарсите. Оказа се, че те не желаят майка и стопанка, която единствено да си седи у дома. Те търсят жена, която има своя задача – работи нещо, занимава се с разнообразни дела и действия.

– Казват, че гърците са доста буйни в леглото. Ще го потвърдиш ли?
– О, да! Гърците са номер едно като любовници, доста са буйни. Те умеят да владеят дамата. Знаят цялата игра, по какъв начин да я допрян, какво да й кажат, по какъв начин да я погледнат и да я накарат да се усеща полово даже и без да вършат секс. С почтени жестове – като шляпкане по дупето, спонтанни целувки, да ти каже какъв брой си красива, когато се събуждаш – те карат да се чувстваш като най-красивата, най-желаната и най-сексуалната жена на света. Такис ми прави непрекъснато спонтанни изненади. Един ден се прибирам и виждам на леглото рокля, обувки, долни дрехи и покана за вечеря. Значи той се е постарал да разбере какъв размер нося, избрал е секси долни дрехи и бях доста впечатлена.

– Ти персонално научи ли към този момент всичко за секса?
– Човек постоянно има какво да научи. На мен доста ми оказа помощ тантра сексът. Това е преодоляване на специфични техники. Аз имам вяра, че не е значимо по кое време и какъв брой постоянно правиш секс, а да си добра в него. Убедих се, че в случай че си добра в това и успяваш да задоволяваш потребностите и желанията на мъжа до себе си, той доста бързо ще ти предложи брак. Според мен е неверна тактиката дамите да заобикалят секса на първа среща. Може три месеца или даже повече да се мъчат и тя да не му дава, той сигурно ще избяга. Тантра сексът оказва помощ на дамата бързо да свършва, да владее половата си сила, да прави талази, да трепери цялата и да получава оргазъм след оргазъм – по 20-30 за една вечер. Мъжете обожават такива дами. Това оказва помощ на дамата да се усеща уверена в своята половост. И когато един мъж откри такава жена, която още първоначално му доставя наслаждение и самата тя е знак на съблазън, съвсем незабавно й предлага брак, тъй като не желае да я изпусне. Разбира се, дамата би трябвало да има и други качества, само че сексът е доста решителен. Ако всичко в теб му харесва, само че сексът не върви, нещата няма да се получат. Оргазмите на дамата са доста значими за една връзка. Всъщност какво е секс без оргазъм? Едно огромно нищо!

– Трябва ли да има табута в секса?
– Аз имам вяра, че при сексуален акт двамата би трябвало да вършат това, което им харесва. Макар че персонално аз съм леко консервативна. Биенето с камшици и всякакви други грубости не ми харесват. Мазохизмът не го разбирам, само че не значи, че това е неприятно. Важното е дамата да бъде освободена да прави безусловно всичко с колегата си.

– Доколко размерът е значим?
– Ако няма химия, размерът е без значение. Е, добре е да бъде най-малко 15 см, само че в случай че е по-малък, не е съдбовно.

Виолина Маринова: Авторитет се печели постепенно и мъчно


Най-тежкият миг в кариерата ми беше съкращаването на близо 3000 души, признава шефката на Банка ДСК


Виолина Маринова е основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Банка ДСК. Цялата й професионална кариера, която потегля от най-ниското и стига до най-високото ходило, е в тази банка. Завършила е „ Финанси и заем ” във ВФСИ „ Димитър Ценов ”, Свищов, специализирала е в УНСС и в Института по мениджмънт и маркетинг, София. Престижното английско списание Finance central Europe я избира за „ Банкер на годината в България ” в пет следващи години – от 2006 до 2010-а. Виолина Маринова е член на настоятелството на Държавния музикален спектакъл „ Стефан Македонски ” и ръководител на УС на фондация „ Атанас Буров ”. Носител на най-високото държавно отличие – медал Стара планина първа степен, 2013 година Разговаряхме за нейните житейски и професионални наслади и страхове във връзка рождения й ден, който беше на 6 август.

– В света на финансите не са доста дамите, които заемат висока позиция. Какво значи тя за една банкерка?
– Високата позиция в дадена подчиненост не може и не трябва да бъде самоцел, следвана непременно, а в противен случай, моето схващане е, че главен мотор за всеки човек би трябвало да бъде непрекъснатото развиване посредством самоусъвършенстване и желанието за превъзмогване на компликации посредством упорита работа и решителност. Когато човек работи с готовност и е избрал специалността, която усеща за свое предопределение, то триумфът непроменяемо идва. Безспорно едно от най-големите преимущества за дамите в бизнеса е това, че те, сякаш, по природа умеят да се приспособяват бързо към измененията и да изслушват разнообразни причини преди да вземат значими решения, което е извънредно значимо във все по-динамичния свят на финансите. За мен позициите на основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Банка ДСК са отговорност, която ми предлага ежедневно разнообразни работни провокации, само че зная, че няма нищо по-удовлетворяващо от това човек да се прибере при фамилията си спокоен от това, че ги е преодолял сполучливо и че не е подвел хората, които разчитат на него.

– Всеки човек носи някакви страхове. Съветват ни да се изправяме против тях, а не да ги отминаваме. Изпитвали ли сте от време на време боязън, професионално обвързван с банковото дело?
– Не бих могла да назова трудностите или компликациите в работен проект с думата „ боязън “. По-скоро съм се изправяла пред провокации, които няма по какъв начин, а и не трябва да бъдат отминавани, тъй като един управител би трябвало в такива моменти да работи без „ боязън “ и да носи отговорност за дейностите си, защото точно това характеризира един водач. Споменавала съм и преди, че най-тежкият миг в моята кариера беше съкращаването на близо 3000 души директно преди приватизацията на банката, заради нуждата от усъвършенстване на разноските и процесите. Това беше повратен миг за мен, в който се зарекох да работя по метод, по който това да не се повтаря под мое управление. Това е, може би, и най-тежкото предизвикателство, пред което съм се изправяла в работен проект. Гордея се от това, че в последвалия тежък миг на рецесията в България, години по-късно, в Банка ДСК не освободихме нито един чиновник от работа, а в противен случай, трансформирахме работния развой по метод, който се оказа извънредно сполучлив както за нас и нашите чиновници, по този начин и за нашите клиенти.

– Когато човек е началник на дребен екип, го сортира по-лесно. Но когато си началник на институция, в която работят хиляди хора, по какъв начин се стига до сполучливия избор?
– Тук още веднъж ще подчертая ролята на професионалния екип, който един сполучлив водач би трябвало да има зад тила си. Безспорно 47-годишният ми опит в банката, минал през всички равнища в йерархията, от който близо 14 години като основен изпълнителен шеф, ми е дал опцията да срещна и преценям качествата на хиляди хора, което е една умелост, която няма по какъв начин да се учи на хартия или по учебник.

– Високата позиция е много стръмен, прохладен, каменист връх. Какви качества би трябвало да има човек, с цел да се задържи там дълго?
– Убедена съм, че човек няма по какъв начин да задържи дълго триумфа, в случай че не работи и не го отстоява всеки ден, тъй като да го постигнеш е сложен и муден развой, само че можеш да го загубиш единствено за момент. Ето за какво постоянството, лоялността и коректността са основните качества, които човек би трябвало да има, само че и да надгражда непрекъснато, в случай че желае да устои на превратностите, които спохождат всеки от нас. Авторитетът, сходно на триумфа, се печели постепенно и мъчно, с ежедневно доказване. Той е цялост от умения като диалогичност, емпатия, само че и решителност, които въпреки и да наподобяват от време на време противостоящи си, проявявани вярно в работния развой, биват оценени от близките.

Златка Райкова заби богат младок


Габриела Попова скочи против Мегз


Петя Дикова кара любовно лято


Джулиана Гани гушка ново гадже


Андреа и Кубрат заживяха в къщата на Меси


Дженифър Лопес на 49 – дива и красива


Асен Блатечки с основна роля в екшън


Проф. Любомир Хараланов: Сънната апнея води до високо кръвно


Болест ли е клептоманията


Иваил – прокълнатият цар


Дяволът и неговата цигулка

ТЕЗИ И ДРУГИ ЧЕТИВА – В „ЖЪЛТ ТРУД“ ОТ 8 ЮЛИ!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР