Наталия Гуркова проговори за пръв път след смъртта на съпруга

...
Наталия Гуркова проговори за пръв път след смъртта на съпруга
Коментари Харесай

Наталия Гуркова в откровена изповед: Загубата на съпруга ми е най-тежкият момент в живота ми

Наталия Гуркова проговори за пръв път след гибелта на брачна половинка й Джордже Михалевич.

„ Още не съм подготвена да приказвам за това. А и разберете ме – след всичко, което се изписа, моите думи просто потъват сред стотици лъжи. Искам единствено да се знае – любовта ни с Джордже бе същинска от първия до последния миг. Той ще е постоянно жив в сърцето ми”, сподели Наталия в изявление за в. "Уикенд "

Най-напред хубавицата споделя за новото предаване „ Те са”, на което ще бъде водеща: „ Те са “ е един нов и друг план, където ще представим изявленията с съумели персони от разнообразни сфери – шоубизнес, спорт, политика по един необикновен метод и в типична за тях атмосфера. Различна ще бъде също и средата на разпространяване – ще се гледа не по телевизия, а в обществените мрежи и интернет портали. Стилиян е режисьор с богат опит и гениални хрумвания. Изключително интелигентен и умен, от който можем единствено да се учим. Критичността е негово качество, което доста почитам. Винаги е наслаждение да се работи с него. Обади ми се наскоро, предложения ме и... взех, че одобрих. Имах потребност от това професионално предизвикателство “.

Интересно е по какъв начин минава един ден на Гуркова: „ Всеки ден е друг. Но като цяло, разсънвам се рано – още от дете ставам към 7, не обичам да се излежавам. Приготвям и адресирам децата на учебно заведение и детска градина. След което върша подготовка във фитнеса. Стремя се да спортувам най-малко по един час дневно, с цел да не изгубвам тонус и форма, по този начин изхвърлям и насъбраната негативна сила. След тренировката се понечвам със дилемите ми за деня, които по никакъв начин не са малко. Обядвам небрежно – сама или с другарка. В късния следобяд прибирам децата и ги повеждам на уроци. Вечерите извозвам със семейство си или с приятелки. А в последно време минават в подготовка за предаването. Преди лягане чета по няколко страници от някоя книга – това ми е обред, който остана от студентските години. Както виждате, нищо извънредно “.

Най-голямото благополучие за Наталия са децата. „ Нищо друго не може да се съпостави с тази наслада. Всеки ден благодаря на Бог за щастието, че съм майка на тези две прелестни деца. Те ме крепят и са моята опора “, споделя хубавицата

На въпроса „ Урок или тестване е материалното благосъстояние за човек “ Наталия също дава отговор много забавно: „ Богатството е тестване и несъмнено не е за всеки. То идва и вижда дали можеш да го носиш, в случай че не можеш, просто си отива. Животът на богатите е доста по-труден и по-сложен от този на другите. Тези, които нямат, си мислят, че щастието е в парите и или че в случай че имат пари, биха решили всичките си проблеми. Но когато ги имат, виждат, че нещата не стоят тъкмо по този метод. Парите в никакъв случай не са били самоцел за мен “.

Мис България не желае да разяснява дали е милионерка в диаманти и парцели, защото в България хората са пословични със завистта и злобата си.

Най-хубавите мигове в живота й са раждането на децата й, деня, в който е срещнала Джордже, сватбата й с него. В професионален проект - успеха й в състезанието „ Мис България”, положителното показване на „ Мис Свят” и редица интернационалните състезания, одобряването й като модел. Искрено се надява, че най-хубавото занапред следва.

Най-лошият миг в живота й несъмнено е загубата на брачна половинка й. „ Това е болежка, която мъчно се преодолява “, безапелационна е Наталия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР