Наталия Гуркова извади най-мощното си оръжие – божествената си красота,

...
Наталия Гуркова извади най-мощното си оръжие – божествената си красота,
Коментари Харесай

Наталия Гуркова хвърли око на Ангел Свинаря! Влезе в битка за сърцето му с „приятелката“ си Роси Иванова

Наталия Гуркова извади най-мощното си оръжие – божествената си хубост, с цел да отстреля трофей в любовното си тефтерче. Мис България 1998 е хвърлила око на богатия заралия Ангел Тенев, прочут повече като Свинаря поради бизнеса, който развива, научи HotArena.

Манекенката от една година е сама, откакто се раздели със брачна половинка си – „ диамантения крал “ Джордже Михалевич. След дълга връзка с черногреца през 2009 година двамата подвигнаха цели три обилни сватби – в София, Подгорица и Хоханесбург, ЮАР, където заживяха като семейство. 15 години след идилията им двамата взеха решение да сложат завършек на взаимоотношенията си, писа „ Таблоид “.

… след което Гуркова се завърна в България с двете си деца. Тя ги отглежда благодарение на майка си Стойна и гледачка.

Последно се чу, че е завъртяла интимна конспирация с Ангел Свинаря “, рапортуват клюкари. Наталия направила всичко възможжно, с цел да стане ясно, че ползата й към богаташа е повече от персонален. Дори се мълви, че двамата са стигнали до среща. Тук е моментът, в който да напомним, че HotArena разкри, че колежката на Гуркова по купа – Роси Иванова, към този момент е заела мястото на интимна половинка на Тенев .

Преди дни двете хубавици се щракнаха дружно, евентуално с цел да предизвикат още повече спекулациите, че се борят за леглото и спонсорството на един и същи мъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР