Натали Трифонова замина с новия си любим за Италия. На

...
Натали Трифонова замина с новия си любим за Италия. На
Коментари Харесай

Натали Трифонова замина с гадже за Италия

Натали Трифонова отпътува с новия си обичан за Италия. На този стадий обаче русокоската изрично отхвърля да разкрие повече детайлности за настоящия си мъж, крие и самоличността му. След раздялата й с Доан Хасан, пази персоналния си живот в загадка.

 

„ Животът няма директива за потребление, само че има дървета, залези, усмивки и смях, тъй че взимайте най-хубавото от него “, написа Трифонова в обществената мрежа, публикувайки няколко фотоси на красиви залези.

 

На фрагментите хубавицата е по възкъси рокли и високи токчета, както нормално и поради които неведнъж става обект на рецензия от страна на феновете.

 

Натали е споделяла, че от дълго време се усеща подготвена за семейство и дете, само че по този начин се стекли събитията в живота й, че през последните години кариерата й излязла на напред във времето.

Преди години и през разум не й минавало, че ще се занимава с телевизия. В тийнейджърските си години имала разнородни ползи – увличала се по математика, танци и боулинг, само че явно ориста е имала други проекти за нея.

 

Трифонова е привърженичка на обичайния брак и изрично отхвърля да роди дете без автограф в гражданското. Категорична е, че мъжът би трябвало да е този, който да предприеме първата крачка.

 

Наскоро се омъжи най-хубавата й другарка Виктория Готева. Тя подписа брак с Евгени Димитров-Маестрото на сантиментална морска женитба. Оттогава Натали копнее още повече за семейство. Готева, с която станали близки приятелки около работата я успокоявала, че напълно скоро ще настъпи и нейният звезден момент.

 

Макар Натали да има зад тила си няколко съществени връзки, всички те приключвали без триумф. Най-дълго продължи тази с мургавелкото Доан Хасан, само че беше на приливи и отливи, до момента в който не се разделиха дефинитивно преди 2 години.

 

Към днешна дата се радва на нова обич в живота си, само че занапред ще стане ясно дали ще устои на времето. Според мълвата Натали и този път не е направила изключение и си е хванала много богат мъж.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова Доан Хасан btv Евгени Димитров – Масетрото Виктория Готева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР