Натали Трифонова уволни доскорошната си шефка Христина Балинска като я

...
Натали Трифонова уволни доскорошната си шефка Христина Балинска като я
Коментари Харесай

Тв Скандали: Натали Трифонова Уволнила Шефката Си

Натали Трифонова уволни досегашната си шефка Христина Балинска като я измести в ефира на Би Ти Ви. В началото на декември най-възрастната синоптичка в екипа сама си тръгнала, откакто й съобщили, че рейтингът на Натали е доста по-висок.

Русокоската бе пристигнала по заменяне, откакто Стаси Цалова роди второ дете и излезе в майчинство. След завръщането й казусът с многото синоптици в екипа назрял.

За времето, в което Стаси бе отвън екран, Натали съумяла да завърже другарства с всички с усмивка и положително отношение. След като било невероятно да се обезпечи място за още един синоптик, малкия екран решила да се раздели с минимум харесваният по рейтинг. Това била Христина Балинска. След диалог с нея тя решила сама да подаде молбата си за овакантяване.

„Да, не съм в малкия екран, само че не искам да разясня нищо повече“, съобщи Балинска, на чието място за началник са поставили Емил Чолаков, написа Пик. Според шефовете на медията феновете най-вече се кефели на него и на дългите крайници на Натали.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР