Натали Трифонова се събра с бившия си любим – Доан

...
Натали Трифонова се събра с бившия си любим – Доан
Коментари Харесай

Натали Трифонова се събра с бившето си гадже

Натали Трифонова се събра с някогашния си обичан – Доан Хасан. Двамата се озоваха едновременно във Варна, научаваме от Lupa.bg.

Въпреки че в профилите им в обществените мрежи липсват общи фотоси от почивката им, едновременната им поява в морската столица провокира основателно съмнение, че хубавата синоптичка се е върнала в обятията на остарялата си обич.

В изданието се показва, че Натали била отседнала в първокласен хотел в курорта Свети Константин и Елена и не спряла да разгласява в обществените мрежи свои снимки от настоящи бийч питейни заведения и нощни заведения, на които е напълно в женска компания.

От своя страна Доан също споделя фотоси от морето, като не пропусна да се тагне другар с кадър от крайбрежен бар. Знак, че Натали и Доан са в положителни връзки е и фактът, че двамата не престават да се следват в Инстаграм.

Според медията Доан няма нова жена до себе си и е изцяло допустимо някогашната двойка да е решила да си дадат нов късмет на връзката, без да обявяват близостта си публично.

Да не забравяме обаче, че двамата се познават от възпитаници, имат общи другари, които ги свързват, което несъмнено е и мотив за чести и неизбежни срещи.

През годините Натали и Доан са се разделяли и събирали няколко пъти, само че постоянно успявали да се съберат още веднъж. Първи той си паднал по хубавицата още в учебно заведение и си мечтаел, че тя ще бъде неговото момиче вечно. А, както вървят нещата, май в действителност ще се окаже по този начин.


Така че дали в действителност телевизионната звезда и смуглия юноша са се събрали за следващ път, следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР