Натали Трифонова май се е разделила с гаджето си Доан

...
Натали Трифонова май се е разделила с гаджето си Доан
Коментари Харесай

Натали Трифонова скъса с гаджето си

Натали Трифонова май се е разделила с гаджето си Доан Хасан , издават хора от обкръжението й, разбра HotArena.

Синоптичката от много време не е засичана с мургавия юноша, нито разгласява общи фотоси в обществената мрежа. Засега дългокраката русокоска мълчи по въпроса дали още е обвързана, само че съгласно осведомени към този момент се оглежда за нов мъж.

Причината за разлъката се кореняла в нежеланието на Доан да подписа брак. Той още не се чувствал задоволително узрял за такава значима стъпка, до момента в който Натали към този момент желала освен женитба, само че и деца. Тя нееднократно е споделяла, че съществено се замисля на тази тематика и е подготвена да забременее, само че уви - приятелят й не споделял тези възгледи за общото им бъдеще. Трифонова чакала и годежен пръстен, но Хасан по този начин й не й предложил брак до момента. „ Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се подготвена за това! ”, откровена е синоптичката.

Натали и Доан се знаят още от възпитаници и през годините неведнъж са се събирали и разделяли. Сега още веднъж са си дали отмора, само че опцията отново да се сдобрят не е изключена. Блондинката е разказвала, че е имало интервали, в които били толкоз афектирани един на различен, че дори не си говорили. После обаче любовта им надделявала над егото и за следващ път си давали късмет.

Говори се, приятелят на Натали е състоятелен и върти 4 компании за милиони, въпреки че е единствено на 27 години. Младежът от турски генезис взе участие интензивно в фамилния бизнес на родителите си и постоянно глезеше синоптичката със скъпи дарове.

Трифонова и гаджето й са били съученици в елитна столична гимназия, но след завършването на учебно заведение пътищата им се разделили за прочут интервал.

През това време русокоската излизала с разнообразни мъже, само че не съумяла да откри по-добър от Доан и се върнала при него. Той от години бил вдлъбнат по Натали, угаждал на капризите й и прощавал забежките й с други. По тематиката за брака и децата обаче не бил безапелационен и все отлагал момента, а това доста изнервяло синоптичката. След последния им диалог в тази посока тя се ядосала и поставила край. „ Аз съм в идеалната възраст за дете! На 40 ли да го раждам това бебе?! ”, гневяла се хубавицата пред приятелки.

Дългокраката русокоска е споделяла, че с Доан са претърпели доста хубави, само че и доста сложни моменти. Най-тежко й било в деня, в който той се подложил на 12-часова комплицирана интервенция в Турция, ставайки донор на татко си. Възрастният човек имал потребност от трансплантация на черен дроб, с цел да живее, а момчето се съгласило да легне под ножа, без да се замисли. Хирургичната намеса била извънредно комплицирана и следоперативният интервал не минал безпрепятствено. Натали изплакала очите си, до момента в който се увери, че гаджето й е добре. За благополучие, всичко завършило наред и Хасан се възстановил сполучливо, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР