Натали Трифонова е наследила сексапила си от своята майка, видяха

...
Натали Трифонова е наследила сексапила си от своята майка, видяха
Коментари Харесай

Майката на Натали Трифонова - супер мацка

Натали Трифонова е наследила сексапила си от своята майка, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд”. Гонещата 50 години Иванина наподобява като на 30 и човек мъчно би споделил, че топ синоптичката на Би Ти Ви й е щерка. Подобно на дъщеря си, младоликата зъболекарка е с доста дълги крайници и не се свени да носи минижуп.

Натали произлиза от великотърновска докторска фамилия. Баба й Маргарита Ковачева е експерт по детски заболявания, а майка й е проспериращ стоматолог със личен зъболекарски кабинет. Синоптичката и родителката й са като сестри, които се разграничават единствено по цвета на косите си. Двете постоянно си вършат компания по заведения, а преди дни отново прекараха взаимно няколко часа - хапнаха дружно в ресторант.
Във вторник по обяд интимният другар на Натали - Дуан Хасан, я качи на мерцедеса си пред постройката на Би Ти Ви. После лимузината отпраши към квартал „ Хиподрума”, където двойката е свила фамилно гнездо.

Оказа се обаче, че метеороложката не се прибира вкъщи. Колата спря пред бистро, намиращо се близо до жилището на девойка Трифонова. На улицата чакаше младоликата Иванина, с цел да отидат с щерка й да обядват. Когато Натали слезе от мерцедеса и с майка й се насочиха към заведението, Дуан направи противоположен завой и пое към центъра на София. Младежът с небългарско име или не беше канен на обяда или пък служебните му задължения не позволяваха да седне на маса с тъщата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР