Натали Трифонова до няколко месеца ще е аут от bTV.

...
Натали Трифонова до няколко месеца ще е аут от bTV.
Коментари Харесай

Мълва: Уволняват секси синоптичката Натали Трифонова от bTV заради Стаси Цалова

Натали Трифонова до няколко месеца ще е навън от bTV. Това издадоха хора от медията, представени от " Уикенд ". Секси синоптичката била назначена по заменяне на колежката си Станислава Цалова, която е в майчинство. Титулярката обаче считала скоро да се връща на работа.

Проблемът в bTV, бил че от централата в чужбина отпускали единствено три места за синоптици. В момента това са Емил Чолаков, Христина Балинска и Натали. Последната обаче нямала непрекъснат щат. В деня, когато Станислава Цалова реши да приключи отпуска си по майчинство, заместничката й би трябвало да бъде уволнена.

За маркетинг шефовете в малкия екран това било огромен проблем, тъй като дългокраката русокоска е едно от обичаните лица на феновете. За броени седмици тя събра фенска маса, за която даже колежката й от Нова тв Никол Станкулова може единствено да мечтае. Въпреки това обаче мъчно ще се откри метод да я задържат на работа.

" Ако желаят Натали да остане, ще би трябвало да лобират за нея пред шефовете в чужбина, а тях не ги интересува коя е звезда и коя - не. Интересуват ги единствено голите числа. Ако са решили, че малкия екран има бюджет за трима синоптици, мъчно ще се съгласят на четвърти щат ", считат хората от bTV. Според тях, с цел да остане дългокраката Натали, ще би трябвало да уволнят някого другиго. Това обаче е съвсем невероятно. Единственият късмет бил някой да напусне по лично предпочитание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР