Настройките на вашия iPhone крият десетки опции, за които никога

...
Настройките на вашия iPhone крият десетки опции, за които никога
Коментари Харесай

iPhone хакове, за които не сте подозирали

Настройките на вашия iPhone крият десетки варианти, за които в никакъв случай не сте подозирали. За да ги откриете сами евентуално ще ви отнеме доста доста време.

Именно заради тази причина в този момент ще ви покажем няколко любопитни благоприятни условия, които има вашият телефон и методите, по които можете да ги активирате:
Създавайте персонализирани отговори за пропуснатите повиквания
Често се случва някой да ви се обади, а вие да не можете да отговорите. iOS идва с няколко общоприети текстови отговора, които могат да бъдат изпратени с едно допиране, нo също така ви дава опция да създадете свои лични.

- Отидете в Settings > Phone > Respond With Text, с цел да създадете свое лично известие.
Скриване на неизползваните приложения
Вече можете да преместите неизползваните си приложения в „ App Library “ на Apple. Просто докоснете „ Remove App “ от бързите дейности на приложението, след което изберете „ Move to App Library “.
Заредете телефона си по-бързо единствено с едно натискане на бутон
Омръзна ли ви да чакате телефона ви да се зареди? Е, има метод да ускорите процеса и той е изненадващо елементарен - просто включете режима Airplane Mode (самолетен режим). Чрез унищожаване на всички благоприятни условия за връзка и източване на данни от телефона ви, намалявате напрежението върху батерията ви, до момента в който се зарежда и по този начин се зарежда по-бързо.
Търсете в мрежата без Safari
Няма потребност да отваряте приложението си Safari, с цел да търсите нещо онлайн. Вместо това плъзнете наляво, с цел да отворите прозореца си за търсене, въведете това, което ви ви интересува и ще получите отговора елементарно и бързо.
Разберете какво телефонът ви знае за вас
Звучи малко злокобно, само че вашият iPhone непрекъснато събира данни за вас – кои приложения употребявате най-вече, какви данни трансферирате или даже къде се намирате.

- За да видите какво имаме поради, отидете на Settings > Privacy > Location Services > System Services > Frequent Locations. Тук можете да видите освен къде сте били, само че и какъв брой време сте прекарали на всяко място.
Можете да поправите Siri
Сири е извънредно умна, само че и тя не е безгрешна. Ако каже нещо погрешно като име или адрес, можете да я поправите. Отговорете с „ Това не се произнася... “ и Siri ще изиска вярното наречие. След като й го дадете, тя ще ви го повтори, с цел да се увери, че е схванала вярно.
Заключете фокуса на камерата си
Всички знаем, че докосването на екрана, до момента в който вършиме фотография, ще зададе точката на фокусиране на камерата, нали? Добре. Досадно е обаче, че всякога, когато преместите камерата, откакто към този момент сте избрали фокус, той изчезва. Е, има метод да измененията това. Задръжте за няколко секунди върху екрана до момента в който се появи надпис „ AF Locked “. Сега можете да се движите колкото поискате, без да губите фокус.
Активирайте „ тайния бутон “ на iPhone, който може да прави съвсем всичко
Логото на Apple на гърба на телефона ви може да наподобява по този начин, като че ли е единствено за показ, само че в действителност е скришен бутон. Нарича се “Back Tap “ и може да му зададете всевъзможни функционалности.

Отидете в настройките на вашия iPhone Settings > Accessibility > Touch и потърсете “Back Tap “. Сега, в случай че го докоснете два или три пъти, той ще задейства определената от вас функционалност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР