Настроенията Слави Трифонов се менят постоянно. Този човек е сам,

...
Настроенията Слави Трифонов се менят постоянно. Този човек е сам,
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Самотата и болестта на Слави свалиха кабинета

Настроенията Слави Трифонов се менят непрекъснато. Този човек е самичък, уединен, болен и не живее с дебатите, не взе участие в полемиките. Самоизолиран е, в своя лична среда. Това е единствената причина да падне държавното управление. При разискванията стана ясно, че причини против държавното управление, свързани с негов неуспех, няма ". Това съобщи вицепремиерът и министър на околната среда Борислав Сандов за " Офанзива " по Nova News.

По думите му точно ръководството на ГЕРБ не е обяснило за какво е наложено несъгласие на РСМ. " Френското предложение е историческо достижение на българската дипломация, най-сетне успяхме да изясни, че тези проблеми са сред РСМ и европейските права. Топката към този момент е в тяхното поле, ние към този момент не сме в позиция на " сърдещи се ", означи той.

" Дали ще има държавно управление с нов мандат напълно зависи от групата на Има Такъв Народ. Няма нещо, което да се е трансформирало да е основало нова действителност за вижданията ни за ръководство на България. Няма потребност от фрапантна смяна в политиката на Политическа партия ", счита Сандов.

Вицепремиерът призна, че към момента не са водени диалози за ново систематизиране на министерствата при възможен опит за ново държавно управление.

" Нов министър председател няма да промени нещата фрапантно. Петков се придържаше към правилата на съдружното съглашение. Не бих се присъединил в ново ръководство с други правила. Доволен съм всички министри, с Караджов сме имали много разногласия. Възможно е да се предложи вид на държавно управление на малцинството ", разяснява той. И посочи, че при приемане на трети мандат, Демократична България ще разиска опциите.

" При нови избори евентуално няма да се излъчи устойчиво държавно управление и ще се наложи да има нови избори ", предвижда министърът. Той разкри, че Министерство на околната среда и водите е в доста по-добро положение в този момент, в сравнение с когато го е поел. " Преодолели сме изискванията за 7 наказателни процедури. Начертали сме проект за събаряне на още 6. Следващата година може да приключат и останалите. Приели сме закони за предпазените територии ", акцентира Сандов.
ТЕМА преди 1 час 727 преди 1 ден 3016 преди 1 ден 4134
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР