Настроението в отбора е много различно от това в предишните

...
Настроението в отбора е много различно от това в предишните
Коментари Харесай

Обрадович преди решителния мач в Мадрид: Научили сме си уроците от загубите в Белград

" Настроението в тима е доста друго от това в предходните пъти, когато се подготвяхме за мачове в Мадрид ", съобщи старши треньорът на Партизан Желко Обрадович преди решителния пети дуел против Реал в четвъртфиналните плейофи на Евролигата. Резултатът в серията е еднакъв 2:2 победи и тимът, който завоюва в конфликта на следващия ден вечер (10 май) в испанската столица, ще се класира за Финалната четворка на шампионата.

Сръбският отбор поведе с 2:0 победи след два триумфа в Мадрид, само че вторият мач бе засенчен от сборичкване, след което последваха санкции и травми, повлияли върху развиването на серията. Реал Мадрид записа две победи в Белград и изравни резултата на 2:2. 
 Една от звездите на Партизан мина сполучлива интервенция Една от звездите на Партизан мина сполучлива интервенция
" Много неща се случиха по време на тази серия, а идващият дуел е съдбоносен. Отиваме в Испания с желанието да създадем най-хубавото, на което сме способни и несъмнено, научили уроците си от срещите в Белград. Говорихме за това по какъв начин да изправим нещата, които не се получиха ", изясни Обрадович. 

По мотив завръщането на Кевин Пънтър, който изтърпя наказването си от два мача, сръбският експерт съобщи: 

" Той е капитан и водач на тима, тъй че наличието му ще бъде доста значимо. "  

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Партизан ще се изправи и против историята в Мадрид, тъй като гостите в никакъв случай не се печелили пети мач в плейофите на Евролигата. 

" Има го и това, че тимът, повел с 2:0, в никакъв случай не е бил отстранен. Статистиката съществува, с цел да се трансформират някои неща. Ще забележим в сряда след мача какво се е случило. Видяхте по какъв начин загубихме предходната среща. Едно владеене, една битка, една отбрана могат да са решаващи. Има фактори, които могат да бъдат основни в един баскетболен мач и би трябвало да бъдем подготвени за всичко и да реагираме при развиването на дуела ", разяснява Желко Обрадович.

Снимка: euroleague.net
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР