Настроението сред феновете на Левски е приповдигнато след равенството 1:1

...
Настроението сред феновете на Левски е приповдигнато след равенството 1:1
Коментари Харесай

2900 привърженици на Левски ще подкрепят отбора във Франкфурт

Настроението измежду почитателите на Левски е приповдигнато след равенството 1:1 против Айнтрахт от плейофите за груповата фаза на Лигата на конференциите. Реваншът е на 31 август, четвъртък, от 21:30 часа на " Дойче Банк Парк " във Франкфурт, като се чака в него " сините " да бъдат подкрепяни от 2900 последователи. Толкова отпуснаха пропуски домакините. Притежателите на сезонни талони към този момент могат да с снабдяват с тях.

" До неделя, 27 август в това число, билети ще се продават само на притежателите на абонаментни карти. Пропуските ще са налични в формалния магазин на " Георги Аспарухов " от от 10:00 до 19:14 часа. За последователи на Левски са предопределени 2900 билета в бранша за посетители. Цените им са както следва: 30 лв. - Блок " Правостоящи ", 50 лв. - Блок " Седящи ". В понеделник, 28 август, незакупените билети се пускат в свободна продажба в формалния магазин ", оповестиха от клуба.

" Сините " благодариха и за поддръжката на националния стадион. " Благодарим ви за цялото море от обич, с което заляхте Левски в мача с " Айнтрахт ". Вашата всеотдайна поддръжка накара момчетата на Николай Костов да се борят като лъвове до последната секунда и да ни донесат тази висша приятност най-после ", написаха от клуба.
 Левски може да реализира произлязъл трансфер
Левски може да реализира произлязъл трансфер

" Сините " са задоволени от получената оферта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР