Настояваме за правила и механизъм, по който да работим, подкрепяме

...
Настояваме за правила и механизъм, по който да работим, подкрепяме
Коментари Харесай

Румен Христов: Надяваме се на разум, за да приемем реалистичен бюджет

Настояваме за правила и механизъм, по който да работим, поддържаме държавното управление, носим отговорността си, само че разбираме от медиите какви ще бъдат данъчните закони, не се прави по този начин. Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по отношение на съдружно съглашение и методът, по който би трябвало да се ръководи страната от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Относно дебата за приемането на държавния бюджет, Христов разяснява, че се надява „ да има разсъдък и да приемем един реален бюджет на страната. Не е заяждане от наша страна, а търсим един работещ бюджет “, добави той, като акцентира, че от плановете, препоръчани от финансовия министър Асен Василев, се вижда, че средствата ще стигнат „ някъде до пролетта “ и по-късно евентуално ще се наложи актуализация.

„ И този финансов министър, в случай че се вслуша в нашите оферти, ще продължи да работи “, отговори Румен Христов на въпрос дали ще изискат след ротацията в държавното управление промяната на министъра.
„ Ако вземем резултатите от локалния избор ще забележим, че ние ще бъдем първа политическа мощ, ще прибавим 4-5 депутати, само че резултатът на ПП-ДБ почти значи два пъти по-малко депутати. Не можеш да направиш двойна коалиция, ние сме склонни, мъдри, хора с опит, понякога би трябвало да се вслушват в нашите оферти “, заключи той.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР