Настояваме за машинно гласуване не от вчера. Машиното гласуване означава

...
Настояваме за машинно гласуване не от вчера. Машиното гласуване означава
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Отказът от машинно гласуване е преврат срещу волята на народа

Настояваме за машинно гласоподаване не от през вчерашния ден. Машиното гласоподаване значи почтени избори. Това сподели водачът на "Движение България на жителите " Димитър Делчев във връзка новината от през днешния ден, че при приемането на бюджета на Централната изборна комисия за следващата година в Народното събрание не бяха планувани пари за машинен избор.

Електронното гласоподаване също значи почтени избори, само че то е различен метод и е късмет за 2 млн. българи да гласоподават. Машинното гласоподаване значи избор без индийски влакна, без симпатични мастила и сбъркани или подправени протоколи. Означава, че хората гласоподават, а по-късно машината пресмятат всичко, съобщи Делчев.

Той е безапелационен, че машините за гласоподаване не могат да се манипулират, каквито изказвания има. Тези, които желаят да манипулират и да броят вота неверно, те настояват, че машините могат да се манипулират. Това, което направиха в този момент, беше подло. Държавата от хиляди години е измислена, с цел да усъвършенства живота на хората. Държавата на ГЕРБ е такава, че с цел да има обективен живот, би трябвало всекидневно, ежеминутно хората да се борят за това. Разкрихме схемата им, сезирахме и омбудсмана Мая Манолова и сме подготвени на всички дейности, с цел да има почтени и демократични избори, уточни водачът на ДБГ.

Държава и партия, която вреди на жителите, по-късно бива осъдена на изборите. Това е деяние против 2 млн. български жители. Това е прелом против волята на народа, акцентира Димитър Делчев.

По думите му не е изключено и хората да излязат на митинг, с цел да бъде въведено машинното гласуване
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР