Настоявам за създаването на европейска директива, която да забрани производството

...
Настоявам за създаването на европейска директива, която да забрани производството
Коментари Харесай

Омбудсманът настоява за европейска директива за забрана на двойните стандарти при храните

„ Настоявам за основаването на европейска инструкция, която да забрани производството и предлагането на храни с двойни стандарти ”. Това сподели омбудсманът Мая Манолова по време на работна среща, проведена от българския евродепутат Момчил Неков, за правенето на парламентарно мнение по отношение на двойния стандарт при храните в Европейския съюз.

Манолова предложи и основаването на обединен европейски орган, който да управлява съществуването на двойни стандарти при храните.

„ Националните органи не са в положение да се оправят с големите мултинационални компании “, сподели тя и добави, че става въпрос за пари и за големи облаги, които се осъществят.

Омбудсманът означи, че ще поддържа документа, който предлага Момчил Неков и заяви, че петицията, подета от нея, зам.-омбудсмана Диана Ковачева, студентските препоръки и Лекарския съюз против двойните стандарти е позволена до разглеждане от Комисията по петиции и цялата процедура в европарламента ще се развие през идващите месеци, съобщи „ Фокус ”. Тя регистрира, че тематиката с двойните стандарти е била включена и в дневния ред на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР