Настоявам за оставката на тричленния състав на Софийския апелативен съд

...
Настоявам за оставката на тричленния състав на Софийския апелативен съд
Коментари Харесай

Христо Монов: Настоявам за оставката на тричленния състав на Софийския апелативен съд

Настоявам за оставката на тричленния състав на Софийския апелативен съд -съдиите Калпакчиев, Иванова и Магдалинчева, с чието определение бе предварително освободен килъра на сина ми Андрей Монов. Това заяви в предаването на Канал 3 "Беновска пита ", Христо Монов, татко на убития преди 13 години Андрей Монов.

"Всеки ден, съвсем 13 години си приказвам по нещо със сина си. Сега щеше да е на 33, неговите другари си имат деца, най-малко част от тях ".

"Не мисля, че сме беззащитни, против Калпакчиев, Иванова и Магдалинчева въпреки всичко има дисциплинарно произвеждане и се надявам то да бъде завършено ", изрази вяра бащта на убития студент.

"Нито стотинка не ми е изплатена от първата присъда на Джок Полфрийман.

Безчинството му е типично за социопат, това са хора, които не изпитват виновност, не зачитат различен живот. Той просто е решил да убие, в центъра на София, в столицата на една европейска страна, укривайки се години наред преди този момент в нея.

Затворническото му съдружие е обвързвано с Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския и това не е загадка ", безапелационен е Монов.

"Така се е поставил животът ми, че аз стоя зад партии, които би трябвало да са обществени. Моята съществена цел обаче е, Калпакчиев Иванова, Магдалинчева, както и ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет да изоставен правораздавателната ни система, не им е там мястото, акцентира още веднъж той. Те не правораздават, те толерират несправедливостта. ".

"Законът също има потребност от смяна. Разчитам и на вас медиите да ни помогнете измененията да се осъществят, най-малко на част от тях, тъй като знаем зад избрани другии медии кой стои. ", добави Христо Монов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР