Настоящото излъчване на предаването „Черешката на тортата” припомни необичайната и

...
Настоящото излъчване на предаването „Черешката на тортата” припомни необичайната и
Коментари Харесай

Маги Вълчанова започнала на чисто живота си след развода

Настоящото лъчение на предаването „ Черешката на тортата” напомни необикновената и не изключително сполучлива изява на Маги Вълчанова като стопанка на звездни посетители, написа Хотарена.

Носителката на купата „ Мис Вселена България 2000 г.” посрещна певиците Лора Караджова и Сантра, артистът Дани Ангелов и основателят на именитата група „ Ревю” – Васил Гюров с три салати и бисквитена торта. За главното ядене, което претърпя промени за някои заради алергии, гостите трябваше да оказват помощ. Най-много старания постави Васил Гюров, който трябваше да почисти 26 скариди.

„ Черешката” на вечерта бе не десерта – бисквитена торта, нито изненадата – палене на хартиени фенери на балкона, което бе прекъснато от съображения за сигурност, нито даже решението на Маги да следва прецизно рецепта в интернет и да подсушава листа айсберг с кухненска хартия. Красавицата накара гостите си да издигнат вежди с признанието, че поставя чесън в джобовете на децата си, когато вървят на детски празненства. Правела го срещу уроки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР