Настоящият вицепрезидент и кандидат за президент на БФВолейбол Любо Ганев

...
Настоящият вицепрезидент и кандидат за президент на БФВолейбол Любо Ганев
Коментари Харесай

Любо Ганев: Всички в България вече разбраха, че времената на този начин на управление привършват

Настоящият вицепрезидент и претендент за президент на БФВолейбол Любо Ганев разяснява на конференция през днешния ден, че всички в България към този момент са разбрали, че времената на този метод на ръководство привършват.
 Извънредно общо заседание на 16 януари няма да има, счита волейболната съпротива (видео + галерия)
" Мисля, че към този момент всички в България схванаха, че времената на този метод на ръководство привършват. Времената, в които един човек може да се разчиства сметки по един или различен метод, би трябвало към този момент да бъдат отвън нашия спорт. За това сме се събрали тези хора на тази маса. Това беше една от главните цели, която сплоти всички. Мисля, че е най-голямата цел - да не е този метод на ръководство. Този едноличен метод на ръководство, в който да събираме хората единствено, с цел да подвигат ръка да гласоподават ", показа Ганев.
 Любо Ганев: Искаме да променим метода на ръководство на БФВ (видео)
" Искам единствено да вмъкна, че лиценз на БФВолейбол към момента не е публикуван. Знаете, че има период до 18 януари всички клубове и федерации да се прелицензират. БФВолейбол е подала документи за нов лиценз. Искам да прибавя, че в случай че има такова Общо заседание на 16 януари, за което до на следващия ден би трябвало да излезе решение в Търговския указател, аз персонално и целия Инициативен комитет ще поканем министъра на спорта да пристъства. За да може, в случай че вземем такова решение на това заседание, за което огромна част от хората в този спорт чакат, министърът на спорта да се изкаже. Към сегашния миг сме подали документи, само че към момента нямаме лиценз по новия закон на ММС. Идеята на ИК да свикаме Извънредното заседание на 16 януари беше тъкмо тази, да дадем опция на всички клубове, които членуват в БФВ, да се изкажат своето мнение, тъй като в случай че бяхме поискали да е след 20 януари, щяха да имат право единствено прелицензираните, които към оня ден бяха 60. А ние искахме всички да се изкажат и по тази причина поискахме събранието да е няколко дни преди да е изтекал крайния период за прелицензиране ".
 Любо Ганев пред Sportal.bg: С Боре Кьосев сме като братя, гледаме в една посока (видео+галерия)
" Аз персонално желая и се надявам да има такова заседание. В нашия Устав написа, че в период от минимум 1 месец, в случай че е оповестено в регистъра. То е импортирано с входящ номер на 16 декември в регистъра, то до 16 януари има тъкмо един месец. Така, че в случай че регистъра даде публикация, ще се борим ", сподели още волейболната легенда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР