Настоящият треньор на Левски - Живко Миланов, обяви след победата

...
Настоящият треньор на Левски - Живко Миланов, обяви след победата
Коментари Харесай

Живко Миланов за напусналите Левски: Не е голяма загуба

Настоящият треньор на Левски - Живко Миланов, разгласи след успеха с 2:0 над Царско село, че напускането на четирима от чужденците " не е огромна загуба ".

" Казах на футболистите през днешния ден, че съм възпитаван, че постоянно съм играл до последно. Докато имаш късмет, би трябвало да се бориш. Докато има късмет, ще се опитаме да се борим за седмото място. Важно е в този момент тези деца да добият опит и да се научат да играят футбол ".

" Драган е умел. Доволен съм от него, на която и позиция да играе. Това е благосъстояние. Да имаш футболист, който да можеш да го използваш на 4-5 позиции. Справи се чудесно. Занапред ще забележим по какъв начин ще закърпваме състава. Напуснаха ни четирима футболисти. Да кажа, че не е огромна загуба. Момчетата се оправиха добре. Това е пътят - битка и извличане на опит и убеденост ".

" Боби Цонев внася футбол, убеденост на тима. Опитен е и се схваща добре с тях. Въпреки че седем месеца не игра. Не бях сигурен дали да го пущам, само че той самичък изяви предпочитание Ради Цонев в идните мачове ще го видите ", призна Миланов.
 Живко Миланов: Това е тъга за всички, ситуацията в Левски е доста съществено
Живко Миланов: Това е тъга за всички, ситуацията в Левски е доста съществено

" Трябва още време за Цонев "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР