Настоящият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Настоящият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Задава се ново зрелище: Джошуа - Фюри

Настоящият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа съобщи, че е подготвен за деяние против Тайсън Фюри, когато някогашният отличник реши, че е може да излезе на кръга против него.

Фюри не се е боксирал от мача си с Владимир Кличко през септември 2015-а година, а бе унизен и от проточили се проблеми с допинг наказване. Наскоро обаче 29-годишният Тайсън Фюри възобнови тренировки и изрази желанието си да се върне на кръга.

Сега 28-годишният Антъни Джошуа, който държи купите на IBF, IBO и WBA отговори на предизвикването на Фюри.

Очаква се идващият мач на Джошуа да е за пояса на WBO против Джоузеф Паркър през март следващата година, а по тематиката с възможен дуел с Тайсън Фюри, показа:

„ Не знам дали той действително се завърна и какво е обстановката с него, само че аз знам какво прави и зависи от него да се върне в топ форма. Да ме провокира е несъстоятелно, когато не е наясно със себе си. Сега споделя, че се нуждае от подготвителни мачове. Така че дано влезе във форма, а тогава да се концентрира върху по-голямата картина.”

Антъни Джошуа, който победи Владимир Кличко през април в може би мача на годината, съобщи още: „ Ако желае да излезе напряко против мен на кръга през лятото, то дано го създадем. Топката е в неговото поле, само че при всички положения аз съм подготвен.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР