Настоящият старши треньор на Вашингтон и бивш играч на шампионския

...
Настоящият старши треньор на Вашингтон и бивш играч на шампионския
Коментари Харесай

Скот Брукс: Булс нямаха отговор на Олайджуон през 1994-а

Настоящият старши треньор на Вашингтон и някогашен състезател на шампионския отбор на Хюстън от 1994-а Скот Брукс съобщи пред NBC Sports, че нито Джордан, нито някой различен е можел да спре оня тим на Рокетс по пътя към купата. Водени от Хакийм Олайджуон " ракетите " завоюват трофея след тежка крайна серия против Ню Йорк Никс, извоювана в 7 мача. Това е сезонът, в който Ем Джей се опитва на бейзболната сцена и Булс са водени от Скоти Пипън.

" Булс нямаха отговор на играта на Олайджуон. Лесно е да го кажа, тъй като всичко е хипотетично, само че не мисля, че те щяха да ни победят през 94-та.

Следващата година можеше историята да е друга, само че този " желан " тим от 94-та беше ориста ни. Хакийм беше стимулиран да успее. Никога не съм виждал някой да затваря мача по сходен метод. Дори не мисля, че изпусна пукотевица, камо ли да е направил неточност. Беше превъзходен и в двете етапи на играта ", показа някогашният гард на отбора.

Легендата Олайджуон е на всички места по паркета през сезон 93/94, печелейки MVP на постоянния сезон с 27.3 точки, 11.9 битки, 3.6 асистенции и 3.7 блокирани стрелби. Във финалната серия записва приблизително по 26.9 точки и 9.1 битки и също е награден с " Най-полезен състезател " на Финалите.

Колаж: ClutchPoints
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР