Настоящият собственик на Берое ТЕЦ Марица-изток 2 е готов с

...
Настоящият собственик на Берое ТЕЦ Марица-изток 2 е готов с
Коментари Харесай

Всичко около продажбата на Берое е готово

Настоящият притежател на Берое Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " е подготвен с документите, които би трябвало да бъдат изпратени за подготовка на договорката по прекачване на акциите на клуба. Изчислена е и цената на материалните активи, които Берое има и които би трябвало да бъдат заплатени от новия притежател при реализиране на договорката, оповестява БНР.
 Владислав Стоянов и Берое все по-близо до договорка
Владислав Стоянов и Берое все по-близо до договорка

Изкарва експериментален интервал

Акциите бяха оповестени за продажба в края на предходната година. Единствен претендент за закупуването им е основаното през януари " Сдружение за поддръжка на футбола - Берое ". Още през предходната седмица от там изпратиха писмо с капиталово желание за реализиране на договорката, утвърждението от страна на сегашния притежател се очакваше през вчерашния ден.

Предстои в идващите дни квалифицираната към този момент цялостна документи да бъде препратена към Българския енергиен холдинг. Решението ще бъде взето на съвещание на Борда на шефовете на холдинга със единодушието и на министъра на енергетиката Александър Николов. След приемане на утвърждение актуалният притежател ще има право да завърши договорката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР